Trendhout latten t.b.v. hoekopstelling serie BUFFET

Ga terug
Bevat uw droom-buitenkeuken een of meerdere hoeken? Voor een Trendhout buitenkeuken is dit geen probleem. U kunt hiervoor simpelweg de Module C kast bestellen die u in de hoek plaatst. Het enige probleem hierbij is dat de kast niet helemaal aansluit doordat het granieten blad aan de voorzijde een klein stukje uitsteekt. Hiervoor kunt u deze 2 latten erbij bestellen. U monteert deze simpelweg tussen deze loze ruimte en de hoek sluit weer precies aan bij de rest van uw buitenkeuken.
Nu € 24,50
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nu € 24,50
Specificaties
Artikelnummer 500443
EAN-Code 132488
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen Nee
Interne code Nee
Merk Trendhout
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout latten t.b.v. hoekopstelling serie BUFFET

Trendhout latten t.b.v. hoekopstelling serie BUFFET

€ 24,50

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal