Trendhout Granieten Wasbak incl. kraan

Ga terug
Een wasbak helemaal in de stijl van uw Trendhout buitenkeuken. Met het 30mm granieten materiaal sluit de wasbak prachtig aan bij het aanrechtblad van de andere modules. U krijgt bij de wasbak een strakke RVS kraan gewoon meegeleverd. Deze voorziet uw buitenkeuken van stromend water. Dit is toch een van de basisbenodigdheden voor het koken. De Granieten wasbak is te plaatsen op de Module B regaal.
Nu € 530
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nu € 530
Specificaties
Artikelnummer 500448
EAN-Code 132493
Gewicht 4.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen 72 x 62 cm
Interne code Nee
Merk Trendhout
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout Granieten Wasbak incl. kraan

Trendhout Granieten Wasbak incl. kraan

€ 530,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal