Trendhout Patton Build-In Tap Wash

Ga terug
Een kant-en-klare inbouwunit die uw buitenkeuken van stromend water voorziet. Dit blijft toch een van de belangrijkste benodigdheden tijdens het koken. Met deze Tap Wash heeft u een betaalbare en duurzame wasbak in uw buitenkeuken. De Tap Wash is namelijk volledig geproduceerd uit hoogwaardig RVS. De Tap Wash wordt u compleet geleverd inclusief RVS kraan, koppeling en afvoerslang. De Tap Wash is te plaatsen op de Module B uit de Trendhout buitenkeuken-serie.
Nu € 310
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een nadeel aan de PATTON inbouwapparatuur is dat het een mindere diepte heeft dan de modules van Trendhout waardoor er een gat ontstaat achter het inbouwapparaat. Hiervoor heeft u de mogelijkheid een speciaal voor dit doel geproduceerd RVS plaatje bij te bestellen. Deze dicht die loze ruimte perfect af, waardoor dit prachtig onopvallend wordt weggewerkt.

  • PATTON RVS plaatje t.b.v. Inbouwapparatuur
Nu € 310
Specificaties
Artikelnummer 501408
EAN-Code 8718144024173
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen 72 x 54 x 53 cm (bxdxh)
Interne code Nee
Merk Trendhout
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout Patton Build-In Tap Wash

Trendhout Patton Build-In Tap Wash

€ 310,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal