Trendhout Build-In 2 Burner

Ga terug
Een compacte, maar krachtige kook-unit voor in uw Trendhout buitenkeuken. De 2-burner is volledig uit RVS geproduceerd wat de unit enorm duurzaam maakt. Boven de 2 branders is een RVS pannendrager geplaatst waarop u een heerlijke saus of jus kunt bereiden. De 2-burner is dan ook uitsluitend bedoeld om in een pannetje een zijgerecht te bereiden en is niet bedoeld om op te grillen! De 2-burner kan geplaatst worden op de Module B uit de Trendhout buitenkeukenserie.
Nu € 340
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een nadeel aan de PATTON inbouwapparatuur is dat het een mindere diepte heeft dan de modules van Trendhout waardoor er een gat ontstaat achter het inbouwapparaat. Hiervoor heeft u de mogelijkheid een speciaal voor dit doel geproduceerd RVS plaatje bij te bestellen. Deze dicht die loze ruimte perfect af, waardoor dit prachtig onopvallend wordt weggewerkt.

  • PATTON RVS plaatje t.b.v. Inbouwapparatuur
Nu € 340
Specificaties
Artikelnummer 500412
EAN-Code 132481
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen 72 x 54 x 23 cm (bxdxh)
Interne code Nee
Merk Trendhout
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout Build-In 2 Burner

Trendhout Build-In 2 Burner

€ 340,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal