Traeger Select Pro - Bronze

Traeger Select Pro - Bronze

Ga terug
De Select Pro wijkt qua uiterlijk dan wel af van de klassieke pellet grills, maar de culinaire hoogstandjes die u ermee bereidt zijn van onvervalste Traeger kwaliteit. Op de Select Pro ervaart u een stuk meer kookgemak, door de extra werkbladen aan weerskanten van de barbecue. Ook heeft u onder de grill opbergruimte tot uw beschikking voor al het benodigde kookgerei. De toch al handzame Traeger grill wordt hiermee nog gebruiksvriendelijker. Geen recept is te gek voor deze professionele buitenkeuken.
€ 1599
OF
Info en Opties

Amerikaans genieten met uw Traeger pelletbarbecue

Barbecueën was nog nooit zo eenvoudig

In Amerika al een enorme hit en nu ook in Nederland verkrijgbaar: de Traeger grill. Deze bijzondere barbecue werkt geheel automatisch en is dus enorm gebruiksvriendelijk. De brandstof van de barbecue bestaat uit houtpellets. Afhankelijk van de vereiste temperatuur, wordt er een hoeveelheid pellets naar een ontstekingsstaaf verplaatst, die de pellets doen ontbranden. De warmte die hier vanaf komt circuleert om het gericht in de grill, voor een perfect gelijkmatige bereiding. De houtpellets van Traeger zijn verkrijgbaar in verschillende rookaroma’s, die uw gerecht stuk voor stuk een smaakvolle finishing touch geven.

Voordelen Traeger Pellet Barbecue

Voordelen van de Traeger Barbecue:

 • Werkt geheel digitaal
 • Veel grillmogelijkheden
 • Duurzaam door gepoedercoat staal
 • Constante temperatuur
 • Smaakpellets voor nog meer smaaksensatie
 • Zeer energiezuinig

Hoe werkt het?

 1. Opslagtank voor de pellets

 2. Bedieningspaneel

 3. Vijzel

 4. Verbrandingskamer

 5. Grillruimte

De pellet barbecues van Traeger zijn gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts de opslagtank (1) te vullen met voldoende pellets en de gewenste temperatuur in te voeren op het bedieningspaneel (2). Afhankelijk van de ingevoerde temperatuur leidt een vijzel (3) een hoeveelheid pellets naar de verbrandingskamer (4), waar de pellets tot ontbranding worden gebracht. De hitte die hier vanaf komt circuleert vervolgens om het gerecht in de grillruimte (5). De temperatuur in de grillruimte wordt continu gecheckt, waar de aanvoer van pellets in de verbrandingskamer zich automatisch op aanpast.

€ 1599
Specificaties
Artikelnummer 501196
EAN-Code Nee
Gewicht 4.0000
Interne code Nee
Merken Traeger Grills
Kookoppervlak 5200 cm2
Afmeting (bxdxh) 144 x 63.5 x 116 cm
Materiaal gepoedercoat staal
Ontsteking Elektrisch
Barbecuesoort Pellet Barbecue
Levertijd 1 week
Aantal Branders 1 vuur pot
Kleur Overige
Garantie 3 Jaar
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Traeger Select Pro - Bronze

Traeger Select Pro - Bronze

€ 1.599,00