Grada Krukkeland

Aangenaam buiten chillen op de loungeset in het tuinhuis van Fonteyn Outdoor, ook bij regen zit je droog en bij zonneschijn;is het extra fijn!

Wij hebben eind mei bij Fonteyn Outdoor een loungeset en tuinhuis met veranda aangeschaft. De loungeset kon eerder geleverd worden dan het tuinhuis. We zijn keurig en vriendelijke geholpen door een dame voor de loungeset en een heer voor het tuinhuis. De levering is goed verlopen, het tuinhuis kwam een paar dagen later dan eerst was aangegeven. Het pakket met het tuinhuis en het was goed te bouwen. Een klein minpuntje, de stelpoot voor de hoekpaal van de veranda had de verkeerde maat. Gelukkig konden we dat zelf oplossen door het vierkant af te slijpen, waardoor we snel met de bouw verder konden. Nu is het tuinhuis helemaal af, voorzien van elektra, dakgoot en zelfs wifi. Kortom zeer tevreden over her geheel en heel blij met het resultaat, al werkt het weer van augustus niet echt mee. maar, ondanks de vele regen blijven de kussens op de bank droog.en kunnen wij loungen als de zon er weer even doorpiept.


Email : ishop@fonteyn.nl
Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal