Trudi

Fonteyn is een goed klantvriendelijk bedrijf, wat ik iedereen aan kan raden voor de aanschaf van alles wat in je tuin hoort.

Fonteyn is een goed bedrijf. We hebben er een tuinhuisje gekocht en we zijn er prima geholpen. De ontvangst was perfect erg vriendelijk personeel en dat is voor mij al heel belangrijk. Jammer alleen dat de handleiding die erbij geleverd werd niet erg gebruiksvriendelijk is, maar ok het is allemaal gelukt. Alleen het afsluiten van ons tuinhuis is een probleem het hang en sluitwerk ontbreekt. Voorlopig een noodoplossing bedacht, moest nog steeds hierover bellen en wat schets dan onze verbazing. Wordt er ineens door het bedrijf met ons contact opgenomen met de vraag of alles naar tevredenheid is. Heb toen aangegeven dat alles ok is maar dat het hang- en sluitwerk ontbreekt. Er is toen toegezegd, dat er alles aangedaan zou worden om dit in orde te maken, alleen jammer tot nu toe niets ontvangen.


Email : ishop@fonteyn.nl
Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal