H. van Merode

Helemaal tevreden, al de gemaakte afspraken zijn prima na gekomen en ben echt super geholpen. Bouke Bouma de adviseur, heeft zich ten volle ingespannen om het mij helemaal naar de zin te maken en het best passende product voor mij te vinden. Echt hartstikke fijn!
Ik ben bij Fonteyn geweest na een bezoek aan de website. Na een zeer deskundig advies van de adviseur heb ik een Brighton tuinhuis besteld.
Tijdens het bestellen is mij gevraagd wanneer ik het graag geleverd zou willen hebben. Heb toen aangegeven dat ik het zo snel mogelijk geleverd wilde hebben. De adviseur is meteen gaan bellen met de mensen die het kunnen komen plaatsen en die gaven aan dat ze afgelopen 6 mei tijd hadden om te plaatsen dus die datum is besproken als leveringsdatum. Een paar dagen voor levering ben ik gebeld door de mannen van de plaatsingsploeg met de vraag of het ook een andere datum mocht worden omdat ze zich hadden vergist in hun planning. Voor mij geen enkel probleem dus hebben we een dag later afgesproken. De heren zijn smorgens gekomen en meteen begonnen met opbouwen. Het zou in ongeveer 4 uren klaar zijn maar dit is niet gelukt omdat ze niet zo vaak een kunstof tuinhuis opbouwen. Ze zijn tot 18.30 uur bezig geweest, maar het resultaat is er dan ook naar. Het is prachtig geworden en ben 100% tevreden. Ik zal dan ook Fonteyn aanraden bij iedereen die een tuinhuis wil kopen.

Echte specialisten en zeer klantvriendelijk, TOP!


Email : micha@fonteyn.nl
Bestelgemak : 5
Levering : 5
Aftersales : 5
Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal