Adri van Kester

Eigenlijk kan het niet beter en zijn wij zeer tevreden.

We hebben eerst op de duidelijke en uitgebreide site gekeken. Naar aanleiding hiervan een bezoek gebracht in de zeer grote showroom van De Fonteyn. Op een loungeset moet je toch even gezeten hebben om te ervaren wat lekker zit en hoe de kwaliteit is. Bij aankomst werden we zeer goed en netjes ontvangen en er werd verschillende keren een bakje koffie of frisdrankje aangeboden. We werden geholpen door Willemijn Polinder, zij had veel kennis van zaken en dat winkelt toch wel erg prettig.

De loungeset werd al na 4 dagen bij ons bezorgd door de grote voorraad die bijna altijd aanwezig is bij De Fonteyn. De chauffeur kwam op de afgesproken tijd en was erg vriendelijk en behulpzaam.

Prettig bedrijf om aankopen te doen. zeer snelle levering. Ook werden we na levering nog gebeld door de verkoopster of alles goed is verlopen en er eventueel nog vragen waren.


Email : micha@fonteyn.nl
Bestelgemak : 5
Levering : 5
Aftersales : 5
Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal