Test tuinkassen Royal Well

Ga terug
De ogenschijnlijk eenvoudige Limburg 3 is uit te breiden met zowel een mooie vloer als een sfeervolle overkapping. Hierdoor kunt u het tuinhuis op meerdere manieren gebruiken. Het tuinhuis is leverbaar in een mooie terragrijze kleur, maar ook onbehandeld verkrijgbaar, zodat u het nog in iedere kleur kunt afwerken. Het dak van het tuinhuis loopt iets af, zodat regenwater makkelijk van het tuinhuis afloopt. Verder heeft het tuinhuis dubbele deuren, zodat u in het tuinhuis eenvoudig grote spullen kunt opslaan.

Testproduct Fonteyn ICT:Dit is een testproduct bedoeld om innovaties aan de Fonteyn website(s) van te voren te testen. Let op! Dit product is niet bestelbaar.
Nu € 0
OF
Info en Opties

Tuinhuis met een strakke hoekverbinding

Fonteyn biedt Karibu tuinhuizen aan met een mooi strak en modern design. De blokhutten van Karibu worden geleverd met buitenhoek- en buitenwandbalken die de zelfgemonteerde tuinhuisverbinding perfect afsluiten. Dat betekent dat uw tuinhuis altijd beschermd is tegen wind en regen. Doordat uw blokhut beschermd wordt en dus droog blijft, heeft u een duurzaam tuinhuis van Karibu in uw tuin staan.

Voordelen van een panelen tuinhuis

De kleinere Karibu tuinhuizen van Fonteyn bestaan vaak uit verschillende panelen. De panelen zijn gemakkelijk en eenvoudig aan elkaar te monteren. Dit zorgt voor een korte opbouwtijd, waardoor u ook nog tijd overhoudt om andere leuke dingen te doen. Een panelen tuinhuisje van Karibu is voorzien van een framewerk. Dit frame geeft uw Karibu tuinhuisje of berging constructief extra sterkte! Ook een Karibu panelen tuinhuis zal hierdoor staan als een huis!

Geproduceerd uit duurzame bosbouw

Karibu is een Duitse leverancier die naast topkwaliteit, veel waarde hecht aan duurzame bosbouw. Dit is voor Fonteyn een belangrijke reden om voor Karibu te kiezen. Om een goede bijdrage te leveren aan een het bebossingsproject, wordt er voor elke gekapte boom een nieuwe boom geplant. Voor elk actiemodel worden maar liefst vijf bomen geplant! Afgelopen jaren zijn er duizenden extra bomen teruggeven aan de natuur. Op die manier zorgen wij samen met u ervoor dat de bossen groeien en dat ook de volgende generatie kan genieten van het mooie Karibu-bos.

Het geraamte van deze tuinkas bestaat uit een sterke aluminium constructie en is leverbaar in een blanke uitvoering, of antracietgrijs gecoat. Overige onderdelen zoals (deuren, ramen, goten, en regenpijpset) worden geleverd met een zwarte kleurcoating. Dit zorgt ervoor dat uw tuinkas een fraaie en luxueuze uitstraling krijgt!

  • Blank
  • Antraciet Grijs gepoedercoat

Deze Victoriaanse nok, van zwart kunststof, geeft uw tuinkas een unieke uitstraling.

  • Victoriaanse Nok voor Royal Well Compact ...
  • Victoriaanse Nok voor Royal Well Gardener ....
  • Victoriaanse Nok voor Royal Well Orangery 152
  • Victoriaanse Nok voor Royal Well Premium ....
Nu € 0
Specificaties
Artikelnummer testtuinkassenroyalwell
EAN-Code testtuinkassenroyalwell
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) Nee
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm Nee
Oppervlak Nee
Wandhoogte Nee
Nokhoogte Nee
Houtdikte in mm Nee
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Nee
Materiaal Nee
Merk Nvt
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal