Test Tuinhuizen Interflex

Ga terug

Testproduct Fonteyn ICT:Dit is een testproduct bedoeld om innovaties aan de Fonteyn website(s) van te voren te testen. Let op! Dit product is niet bestelbaar.

Nu € 0
OF
Info en Opties

Onbehandeld : Een onbehandeld tuinhuis dient u voor montage volledig te behandelen.
Dompel impregneren : Een voordeel hiervan is dat alle onderdelen geimpregneerd zijn, zodat u de blokhut meteen kunt opbouwen.
Coating exterieur : Hierbij wordt er een kleurcoating aangebracht op alle buitenzijden (excl. dakbeschot). U kunt uit meerdere kleuren kiezen (zie onderstaand)
Coating compleet : Hierbij wordt er een kleurcoating aangebracht op zowel de binnen als de buitenzijde. U kunt uit meerdere kleuren kiezen (zie onderstaand)

  • Onbehandeld
  • Dompel impregneren groen
  • Coating exterieur
  • Coating compleet

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. De dakshingles zijn beschikbaar in vele kleuren, zodat u het dak van uw tuinhuis altijd kunt vormgeven conform uw eigen smaak. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Rechte shingles of Beverstaartshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhut-vloer
  • Blokhut-vloer dompel geïmpregneerd (groen)

* Vereiste velden

Nu € 0
Specificaties
Artikelnummer testtuinhuizeninterflex
EAN-Code testtuinhuizeninterflex
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) Nee
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm Nee
Oppervlak Nee
Wandhoogte Nee
Nokhoogte Nee
Houtdikte in mm Nee
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Nee
Materiaal Nee
Merk Nvt
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal