25 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

25 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Ontdek de voordelen van een terrasoverkapping

Met de terrasoverkappingen van Fonteyn ondervindt u de voordelen van beschutting tegen wind en regen én bescherming tegen de zon. Zo kunt u zorgeloos en langer van uw tuin of terras genieten. In het grote assortiment vindt u de terrasoverkapping die past bij uw wensen. Ontdek onze houten, kunststoffen en aluminium terrasoverkappingen en ervaar de passie waarmee ze zijn gemaakt. Alle producten worden met hoge kwaliteit afgeleverd en zullen desgewenst worden gemonteerd. Service staat bij Fonteyn op nummer één.

Terrasoverkappingen op maat

Met een terrasoverkapping heeft u enorm veel mogelijkheden. Richt hem in als een smaakvolle eethoek met luxe buitenkeuken of een stijlvolle buitenkamer. Met een terrasoverkapping van Fonteyn blijven al uw kostbare tuinmeubelen en accessoires goed beschut tegen alle weersomstandigheden. U kunt uw terrasoverkappingen ook op maat laten maken door Fonteyn. Mocht u dus specifieke wensen hebben met betrekking tot uw overkapping, dan is dat geen probleem.

Terrasoverkappingen voor de scherpste prijzen

Kom langs in onze 35.000 m2 grote showroom in Uddel en ontdek al onze kwalitatieve terrasoverkappingen. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar om u van desgewenst advies te voorzien, hoe specifiek uw wensen ook zijn. Zoekt u terrasoverkappingen op maat? Ook dat is bij ons mogelijk. Door in te kopen op grote schaal, profiteren niet alleen wij van lage prijzen, maar u ook als klant van Fonteyn ook. Fonteyn heeft een voorraadkelder van 60.000 m3, waardoor wij vrijwel alle terrasoverkappingen snel kunnen leveren. Heeft u vragen over de levering van een veranda? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0) 577 456 040, of via de contactpagina van Fonteyn.