69 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

69 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Kwalitatieve teakhouten tuinmeubelen

Doordat wij het gehele productieproces van de tuinmeubels in eigen hand houden en deze grootschalig voor ons laten maken, kunnen wij een mooie prijs/kwaliteit verhouding hanteren. Naast onze eigen merk teakhouten tuinmeubelen, hebben wij ook bekende merken in de aanbieding als 4 Seasons Outdoor, Apple Bee, Hartman, Suns en Exotan. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van tuinartikelen.

Over onze teak tuinmeubels

Teak is een bijzondere houtsoort. Teak heeft naast zijn mooie uitstraling vele goede eigenschappen. Zo is teak robuust, sterk en heeft het een hoog eigen oliegehalte. Dat is geen overbodige luxe in het weerbarstige, vochtige klimaat van Nederland. Teakhout is bovendien goed te bewerken, bijvoorbeeld tot tuinmeubelen. Doordat teak een natuurlijke houtsoort is, zijn er veel verschillen in kleur, gewicht en hardheid. Dit is juist de charme, aangezien alle teakhouten tuinmeubelen er daardoor uniek uitzien. De allermooiste, duurzaamste teak tuinmeubelen vindt u bij Fonteyn! Houdt u liever juist wel van een donkere, verweerde kleur, bekijk dan eens onze steigerhouten tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen meteen uit voorraad leverbaar

Door onze grote opslag van ruim 60.000 m3, zijn vrijwel alle teakhouten tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Hierdoor zijn alle online bestellingen binnen twee tot drie werkdagen bij u thuisbezorgd. Onze adviseurs staan elke werkdag, telefonisch of in de showroom, voor u klaar. Mocht u een specifieke stijl willen aanhouden in uw tuin, dan kunt u enkele sfeerbeelden naar ons toesturen. Wij zullen dan in ons advies rekening houden met de styling van uw tuin.

Hebt u een vraag over een product van Fonteyn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of via het contactformulier.