25 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

25 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Sterk en weerbestendig, dat zijn steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubelen worden gemaakt van vurenhout. De steigerhouten planken werden vooral gebruikt in de bouw. Vurenhout is namelijk erg sterk en weersbestendig. Steigerhouten tuinmeubelen zijn helemaal van nu! Ze passen goed in een moderne tuin en zijn een goed alternatief wanneer u geen kunststof of RVS in uw tuin wilt. Steigerhouten tuinmeubelen geven een natuurlijke en doorleefde look. Verras uw visite in de tuin met een geweldig mooie steigerhouten loungeset.

Steigerhouten tuinmeubelen in alle vormen en maten

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit diverse soorten steigerhout tuinmeubelen. Van prachtige robuuste tuintafels tot heerlijke loungesets en knusse dinersets: het is allemaal mogelijk Deze stoere tuinmeubelen zijn erg goed te combineren met mooie tuinkussens. Indien gewenst kunt u bij Fonteyn ook steigerhouten tuinmeubelen op maat laten maken. Zo weet u zeker dat uw steigerhouten tuinmeubelen goed in uw tuin passen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw steigerhouten tuinmeubelen, neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of via onze contactpagina.

Bekijk zelf onze tuinmeubelen van steigerhout!

Om een goede impressie van onze steigerhouten tuinmeubelen te krijgen, nodigen wij u graag uit in de Outdoor Living Mall in Uddel. Hier vindt u onze 35.000 m2 grote tuinmeubel showroom waar al onze steigerhouten tuinmeubelen staan opgesteld. Wandel hier op uw gemak doorheen en probeer diverse steigerhouten tuinmeubelen uit! Onze gespecialiseerde medewerkers staan elke werkdag voor u klaar om u van desgewenst advies te voorzien. Naast steigerhout, verkoopt Fonteyn ook teakhouten tuinmeubelen. 

Wilt u direct zien wat wij te bieden hebben op het gebeid van steigerhouten tuinmeubelen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Doordat wij onze steigerhouten tuinmeubelen grootschalig inkopen en opslaan in onze enorme voorraadkelder, kunnen wij u deze meubelen tegen zeer gunstige prijzen aanbieden. Maar dat is niet alles! Bij Fonteyn kunnen wij direct leveren. Dat is dus voordelig en snel genieten!

Meer weten over onze collectie steigerhouten tuinmeubelen? Bel dan met telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of neem contact met ons op middels het contactformulier