Buitendouche Jamaica Solar - Ideal

Ga terug

Na de zwemsessie kunt u heerlijk douchen met de Jamaica solar buitendouche. De douche heeft een prachtig design door de gekleurde behuizing gecombineerd met een voortreffelijke afwerking.

Vanaf € 1395
OF
Info en Opties

Solardouche Jamaica

Makkelijk in gebruik, heerlijk warm water en een modern design - dat zijn de highlights van de solardouche Jamaica. De solardouche heeft een afwerking met verschillende edele materialen zoals: veiligheidsglas, edelstaal en aluminium van een hoge kwaliteit.

De inhoud van het waterreservoir bedraagt maar liefst 25 liter, die door zonnestraling wordt opgewarmd. De temperatuur is eenvoudig te bedienen door één simpele hendel. De douche heeft een aansluiting die ook makkelijk op een tuinslang te bevestigen is ( bijv. Gardena ). Natuurlijk heeft de douche naast een hoofddouche ook een handdouche, deze kan los bediend worden. Laat nu de zon maar komen.

  • Materiaal: Edelstaal V2A, 8mm dik veiligheidsglas, aluminium, buitenkant gekleurd
  • Type: Solardouche
  • Inhoud waterreservoir: 25 liter
  • Hoogte bodem tot hoofddouchekop: 2,05 meter
  • Wateraansluiting: Waterslangsysteem. (Gardena o.a.)
  • Gewicht: 35 kilo (ongevuld)
Vanaf € 1395
Specificaties
Artikelnummer 600156
EAN-Code 8718836535277
Gewicht 35.0000
Afmetingen Nee
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Buitendouche Jamaica Solar - Ideal

Buitendouche Jamaica Solar - Ideal

€ 1.395,00