Saunakachel Vega Compact - Harvia

Ga terug

Het hart van een sauna is de saunakachel. Daarom is het bij het kopen van uw cabine goed om u te oriënteren op welke soorten kachels er zijn. Een saunakachel moet van topkwaliteit zijn. De warmte van uw kamer wordt er immers door geregeld en in stand gehouden. Bij Fonteyn kunt u de perfecte saunakachel kopen. Wij leveren elektrische en hout gestookte kachels. Alles om u te voorzien van de perfecte saunakachel.

Nu € 187
OF
Info en Opties

Vega Compact
A masterpiece of ergonomics

De saunakachel Vega Compact van Harvia is een moderne kachel voor een kleine sauna. De Vega Compact is speciaal ontworpen om laag boven de vloer geplaatst te worden zodat de warmte ook goed bij de lage banken komt. De saunakachel is eenvoudig te installeren en beschikt over een geïntegreerde bediening. De kachel is verkrijgbaar in 2 vermogens, namelijk 2,3 kW (BC23) en 3,5 kW (BC35) en past daarom uitstekend in saunaruimtes van 1,3 m³ t/m 4,5 m³.

  • Afmetingen (b x d x h): 28 x 29,5 x 50,5 cm;
  • Gewicht: 7 kg;
  • Capaciteit aan stenen: 12 kg.

Kies hier het geschikte vermogen voor uw sauna.

Beide dozen bevatten 20 kg saunastenen.

* Vereiste velden

Nu € 187
Specificaties
Artikelnummer 452014
EAN-Code 6417659010375
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Saunakachel Vega Compact - Harvia

Saunakachel Vega Compact - Harvia

€ 187,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal