Saunakachel Unio EE - Harvia

Ga terug

Het hart van een sauna is de saunakachel. Daarom is het bij het kopen van uw cabine goed om u te oriënteren op welke soorten kachels er zijn. Een saunakachel moet van topkwaliteit zijn. De warmte van uw kamer wordt er immers door geregeld en in stand gehouden. Bij Fonteyn kunt u de perfecte saunakachel kopen. Wij leveren elektrische en hout gestookte kachels. Alles om u te voorzien van de perfecte saunakachel.

Nu € 659
OF
Info en Opties

Unio
A stylish heater for small saunas

De saunakachel Unio heeft een grote inhoud voor de saunastenen. Hierdoor bent u verzekerd van een aangename saunasessie door middel van stoom in de gehele ruimte. De kachel behoort in de hoek geplaatst te worden, op deze manier bespaart u veel ruimte. De saunakachel Unio heeft een vermogen van 3,6 kW en is daarom geschikt voor ruimtes van 1,5 m³ - 5,5 m³. Er wordt een bediening meegeleverd, deze is spatwaterdicht.

Specificaties:

  • Afmetingen (b x d x h): 36,5 x 22,7 x 107 cm;
  • Gewicht: 14 kg;
  • Capaciteit aan stenen: 36 kg.

Beide dozen bevatten 20 kg saunastenen.

Nu € 659
Specificaties
Artikelnummer 452419
EAN-Code 6410082645176
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Saunakachel Unio EE - Harvia

Saunakachel Unio EE - Harvia

€ 659,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal