Saunakachel Topclass Combi KV50SEA Autom. water tank filling - Harvia

Ga terug
Nu € 1007
Info en Opties

An experience for your senses.

De saunakachel Topclass Combi kachel is een krachtige kachel voor kleine en grote sauna's. De Topclass Combi heeft een prachtig design. Dat komt door de hoogwaardige materialen en de roestvrij stalen behuizing. De kachel is verkrijgbaar in vermogens van 5,0 kW, 6,0 kW, 8,0 kW en 9,0 kW en past daarom uitstekend in saunaruimtes van 3 m³ t/m 14 m³.

Het speciale aan deze kachel is dat u zelf de temperatuur en de luchtvochtigheid kunt instellen. Dat maakt uw saunabezoek nog specialer. Ook zit er op de Topclass Combi een automatisch watervulsysteem zodat u het water niet zelf hoeft bij te vullen.

  • Afmetingen (B x D x H): 40 x 36 x 64 cm;
  • Gewicht: 16 kg;
  • Benodigd aantal dozen sauanastenen: 2 dozen.
Nu € 1007
Specificaties
Artikelnummer 452049
EAN-Code 6417659005647
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Saunakachel Topclass Combi KV50SEA Autom. water tank filling - Harvia

Saunakachel Topclass Combi KV50SEA Autom. water tank filling - Harvia

€ 1.007,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal