Saunakachel Kivi - Harvia

Ga terug

Het hart van een sauna is de saunakachel. Daarom is het bij het kopen van uw cabine goed om u te oriënteren op welke soorten kachels er zijn. Een saunakachel moet van topkwaliteit zijn. De warmte van uw kamer wordt er immers door geregeld en in stand gehouden. Bij Fonteyn kunt u de perfecte saunakachel kopen. Wij leveren elektrische en hout gestookte kachels. Alles om u te voorzien van de perfecte saunakachel.

Nu € 1024
OF
Info en Opties

Kivi
A top of the range heater with raw natural power

De saunakachel Kivi is een moderne kachel. Een combinatie van eeuwenoude tradities en de nieuwste technologie zorgt voor de perfecte saunabeleving. Het voordeel van de Kivi is dat u het water aan alle zijden van de kachel kunt werpen, dit doordat de kachel groot en open is. U kan de kachel ook inbouwen met een inbouwflens. Daarnaast is het ook mogelijk een veiligheidsrail op uw kachel te zetten. Er wordt een bediening meegeleverd, hier mee kunt u de kachel eenvoudig bedienen. Het bedieningspaneel kan zowel binnen als buiten de sauna geplaatst worden. U heeft de keuze uit twee verschillende vermogens:

  • 6,9 kW (geschikt voor sauna inhoud van 6 - 10 m³);
  • 9 kW (geschikt voor sauna inhoud van 8 - 14 m³).

Specificaties:

  • Afmetingen (b x d x h): 37 x 37 x 120 cm;
  • Gewicht: 15 kg;
  • Capaciteit aan stenen: 100 kg.

Kies hier het geschikte vermogen voor uw sauna.

Beide dozen bevatten 20 kg saunastenen.

* Vereiste velden

Nu € 1024
Specificaties
Artikelnummer 450204
EAN-Code 6410082662180
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Saunakachel Kivi - Harvia

Saunakachel Kivi - Harvia

€ 1.024,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal