Saunakachel Classic Quatro QR70V white - Harvia

Ga terug
 
Nu € 313
Info en Opties

Saunakachel Classic Quatro:

A dashing column heater with quality sauna bath.

De kachel Classic Quatro garandeert u een geweldig saunabezoek. De saunakachel heeft een grote ruimte voor stenen wat u sauna-ervaring nog specialer maakt. De kachel wordt op de grond gemonteerd. De Classic Quatro maakt het mogelijk dat u het water zowel als op de bovenkant ook in de zijkanten kan gooien. De besturing van de saunakachel is onderaan gemonteerd wat de prachtige uitstraling van de kachel en de sauna helemaal afmaakt. De Classic Quatro QR70V White heeft een vermogen van 6,8 kW waarmee deze saunakachel uitermate geschikt is voor een ruimte van 6 m³ - 10 m³. Het benodigde aantal dozen stenen voor deze saunakachel is 4 dozen.

  • Afmetingen (B x D x H): 30 x 30 x 93 cm;
  • Gewicht: 10 kg.
Nu € 313
Specificaties
Artikelnummer 450254
EAN-Code 6417659016506
Gewicht 10.0000
Levertijd 1 week
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Saunakachel Classic Quatro QR70V white - Harvia

Saunakachel Classic Quatro QR70V white - Harvia

€ 313,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal