Saunakachel Classic Quatro QR70 black - Harvia

Ga terug
 
Nu € 310
Info en Opties

A dashing column heater with quality sauna bath.

De saunakachel Classic Quatro is een moderne kachel voor een grote sauna. De kachel heeft een prachtige open behuizing zodat u het water ook aan de buitenkant van de kachel kunt gooien. De kachel heeft een groot volume aan stenen wat er voor zorgt dat het nog aangenamer is in uw sauna. De Classic Quatro is verkrijgbaar in vermogens van 7,0 kW en 9,0 kW en past daarom uitstekend in saunaruimtes van 6 m³ t/m 14 m³.

De saunakachel is zeer eenvoudig te bedienen door middel van de bediening aan de onderzijde van de kachel en hij is er voor bedoeld om op de grond geplaatst te worden. 

  • Afmetingen (B x D x H): 30 x 30 x 93 cm;
  • Gewicht: 10 kg;
  • Benodigd aantal dozen saunastenen: 5 dozen.
Nu € 310
Specificaties
Artikelnummer 450255
EAN-Code 6417659015851
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Saunakachel Classic Quatro QR70 black - Harvia

Saunakachel Classic Quatro QR70 black - Harvia

€ 310,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal