Saunakachel Cilindro PC70VF white, full casing - Harvia

Ga terug
 
Nu € 361
Info en Opties

Saunakachel Cilindro:

Budget pillar heaters for family saunas.

De Cilindro PC70VF White is een zeer moderne saunakachel. De behuizing rondom de kachel is volledig dicht in tegenstelling tot de modellen: Cilindro en Cilindro H. Hierdoor kunt u dichter bij de kachel zitten. Dankzij dit vergroot de Cilindro PC70VF de vrijheid om uw sauna in te delen. De bediening van de saunakachel is onderaan de kachel gemonteerd. De steenruimte is gemaakt van RVS en de behuizing van wit gelakt en verzinkt staal. De saunakachel heeft een vermogen van 6,8 kW waarmee deze kachel uitermate geschikt is voor een ruimte van 6 m³ - 10 m³. Het benodigde aantal dozen stenen is 4 dozen.

  • Afmetingen (B x D x H): 36 x 36 x 93 cm;
  • Gewicht: 17 kg.
Nu € 361
Specificaties
Artikelnummer 450296
EAN-Code 6410082612352
Gewicht 17.0000
Levertijd 1 week
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Saunakachel Cilindro PC70VF white, full casing - Harvia

Saunakachel Cilindro PC70VF white, full casing - Harvia

€ 361,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal