Info en Opties

Cilindro:
Budget pillar heaters for family saunas.

De saunakachel Cilindro is een moderne saunakachel die geschikt is voor ruimtes van 6 m³ tot 14 m³. Hij is beschikbaar in 3 verschillende vormen; een volledig open kachel, een half open kachel (H-versie) en een kachel met volledig dichte wanden (F-versie). De bediening van de kachel is geïntegreerd, deze kan dus niet ingebouwd worden in de bank. De kachel is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. U kunt met deze saunakachel de warmte bepalen door het water op de stenen te gooien via de bovenkant of via de zijkant. Dit is het voordeel van de volledig open kachel, de H-versie kunt u in een kleinere ruimte installeren wat ook voor de F-versie geldt. De kachel is in 2 verschillende vermogens beschikbaar: de 6,8 kW (PC70) of de 9,0 kW (PC90). De benodigde hoeveelheid doosjes stenen is 4 stuks. 

  • Cilindro: 32 x 32 x 93 cm, gewicht: 10 kg;
  • Cilindro H: 36 x 34 x 93 cm, gewicht: 17 kg;
  • Cilindro F: 36 x 36 x 93 cm, gewicht: 17 kg.

Kies hier het vermogen dat bij uw sauna past!

Hier kunt u extra accessoires kiezen om uw kachel nog mooier te maken.

* Vereiste velden

Nu € 311
Specificaties
Artikelnummer 452387
EAN-Code Nee
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Saunakachel Cilindro - Harvia

Saunakachel Cilindro - Harvia

€ 311,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal