Royal Well Tuinkas / Kweekkas PREMIUM 109, tuindersglas 3 mm

Ga terug
Droomt u van een eigen moestuin, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Met deze prachtige Royal Well Premium 109 tuinkas heeft u de eerste stap gezet. Hiermee verbouwt u de lekkerste groenten en kruiden in uw eigen achtertuin. Niet alleen biedt de kweekkas het perfecte milieu voor uw gewassen, ook is de tuinkas een lust voor het oog dankzij het fraaie uitstraling. Het aluminium van deze tuinkas van Royal Well Premium 109 is enorm duurzaam, waardoor u lang van deze tuinkas kunt genieten. Daarnaast bestaat het glas tussen de vensters uit één enkele glasplaat waardoor de kweekkas een schitterende afwerking heeft.
Nu € 2695
OF
Info en Opties

Een aluminium frame met mooie zwarte contrasten

De constructie van deze tuinkas bestaat uit blank aluminium, wat de kas een rustige, neutrale uitstraling geeft. Het is daarnaast mogelijk om enkele accenten, zoals bijvoorbeeld de nok, een zwarte kleur te geven. Het donkere zwart contrasteert prachtig met het lichte aluminium. Dit geeft een speels en dynamisch effect. Hiermee is de kas niet alleen een functioneel onderkomen voor uw planten en kruiden, maar ook een smaakvol pronkstuk waar uw hele tuin van mee profiteert.

Nette afwerking met glasrubbers

Om de stevigheid van uw tuinkas te garanderen, zijn de groeven tussen de individuele glasplaten bedekt met rubberen strips. Deze strips zorgen voor een sterke verbintenis van de glasplaten, waardoor de kweekkas altijd stevig overeind staat. Door de groeven geheel af te dekken, is de kas daarnaast optimaal beschermd tegen externe factoren als bijvoorbeeld het weer. Bovendien krijgt de kweekkas er een schitterende uitstraling van. De strips zijn dus zowel in praktisch als visueel opzicht een mooie toevoeging.
Let op: bij tuindersglas worden er glashaken en –klemmen geleverd i.p.v. rubbers.

Geïntegreerde regenwaterafvoer

Bijkomend voordeel van deze mooie Royal Well tuinkas, is de uitstekende regenwaterafvoer waar de kweekkas over beschikt. Bij een bui wordt al het regenwater opgevangen in de dakgoot van de tuinkas. Vervolgens loopt het regenwater netjes via de regenpijp naar beneden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het regenwater op te vangen in een regenton en bijvoorbeeld te gebruiken voor het bewateren van alle planten in de tuinkas.

Het geraamte van deze tuinkas bestaat uit een sterke aluminium constructie en is leverbaar in een blanke uitvoering, of antracietgrijs gecoat. Overige onderdelen zoals (deuren, ramen, goten, en regenpijpset) worden geleverd met een zwarte kleurcoating. Dit zorgt ervoor dat uw tuinkas een fraaie en luxueuze uitstraling krijgt!

  • Blank
  • Antraciet Grijs gepoedercoat - +€ 955,00

Deze bijpassende fundering vormt een belangrijke basis bij de montage van de tuinkas. U kunt met deze fundering eenvoudig en snel een sterk en waterpas fundament maken. De stalen funderingsrand is altijd zwart gecoat en bij de draaideuren verzonken in de grond, waardoor er een drempelloze entree ontstaat.

  • Fundering Premium 109 Zwart gecoat - +€ 440,00

Deze Victoriaanse nok, van zwart kunststof, geeft uw tuinkas een unieke uitstraling.

  • Victoriaanse Nok voor Royal Well Premium 109 - +€ 265,00
Nu € 2695
Specificaties
Artikelnummer 21015
EAN-Code 8718226337603
Interne code Nee
Gewicht 1.0000
Buitenafmeting (B x D) 296 x 368 cm
Binnenafmeting (B x D) ca. 296 x 368 cm
Diepte in cm 350 - 399 cm
Oppervlak 10.9 m2
Wandhoogte 172 cm (incl.fundering)
Nokhoogte 267 cm (incl.fundering)
Houtdikte in mm n.v..t.
Deur (B x H) 145 x 182 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking N.V.T.
Materiaal Aluminium
Merk Royal Well
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Royal Well Tuinkas / Kweekkas PREMIUM 109, tuindersglas 3 mm

Royal Well Tuinkas / Kweekkas PREMIUM 109, tuindersglas 3 mm

€ 2.695,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal