Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC LEAN-TO 106

Ga terug
Droomt u ervan om te koken met uw eigen gekweekte groenten en kruiden? Het is mogelijk met deze schitterende Royal Well Classic Lean-to 106 kweekkas. Dankzij het efficiënte ontwerp van de muurkas plaatst u de Classic Lean-to 106 eenvoudig tegen uw woning, waardoor de kas makkelijk in uw tuin integreert. Daarnaast is de schuifdeur zowel te monteren in linker- als de rechterkant. Dankzij de ruimte binnenin de kas is de Classic Lean-to 106 tevens te gebruiken als riante tuinkamer om comfortabel van uw tuin te kunnen genieten.

Normale prijs: € 3499,01

Nu: € 3050

OF
Info en Opties

Western red cedar

Deze schitterende tuinkas is vervaardigd van ‘Western Red Cedar'. Dit hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook PEFC-gecertificeerd, waardoor het bijdraagt aan een beter milieu. Het hout is afkomstig uit goed beheerde bossen in het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Het cederhout in deze gebieden is enorm duurzaam, wat dus ook een heel duurzame kweekkas oplevert. Hierdoor blijft uw tuinkas er langer als nieuw uitzien. Na verloop van tijd zal de originele kleur van het hout veranderen in zachtgrijze tint, die perfect tot zijn recht komt in zowel de rustieke als moderne tuin.

Veiligheidsglas in uw tuinkas

Een veilige omgeving is belangrijk voor uwzelf, maar ook voor de kinderen in uw omgeving. Veiligheidsglas heeft als voordeel dat het maar liefst zes keer sterker is dan tuindersglas. Hiermee is deze kweekkas van Royal Well dan ook onderscheidend ten opzichte van veel andere tuinkassen. Veiligheidsglas wordt bovendien gepolijst geleverd, dit betekend dat de randen afgerond en daardoor makelijk te plaatsten zijn. Het veiligheidsglas van deze tuinkas bestaat uit grote ruiten, die uit één stuk worden vervaardigd. Daardoor zijn ze makkelijk schoon te houden.

Geïntegreerde regenwaterafvoer

Bijkomend voordeel van deze mooie tuinkas, is de uitstekende regenwaterafvoer waar de kweekkas over beschikt. Bij een bui wordt al het regenwater opgevangen in de dakgoot van de tuinkas. Vervolgens loopt het regenwater netjes via de regenpijp naar beneden. Waardoor uw kweekkas nog langer mooi blijft. Ook heeft u de mogelijkheid om het regenwater op te vangen in een regenton en bijvoorbeeld te gebruiken voor het bewateren van alle planten in de tuinkas.

Het gebruik van een fundering heeft als voordeel, dat de kas op een solide fundament staat. Bijkomend voordeel is dat de hoogte/doorloophoogte met 12 cm toeneemt.

Met een kweektafel of kweekschap creeër u extra ruimte in uw tuinkas. Het is handig om bijvoorbeeld uw kweekbakken op te zetten. Één schap of tafel is geschikt voor één lengtezijde van uw tuinkas

Creeër een aangenaam klimaat voor uw gewassen met dit schermsysteem. Het schaduwdoek zorgt voor een optimale groei, omdat uw planten worden beschermt tegen de felle zon. Er kan per tuinkas 1 Roll-up scherm gemonteerd worden.

Normale prijs: € 3499,01

Nu: € 3050

Specificaties
Artikelnummer 20989
EAN-Code 8718226336309
Interne code Nee
Gewicht 1.0000
Buitenafmeting (B x D) 194 x 299 cm (Gezien vanaf deurzijde)
Binnenafmeting (B x D) -
Diepte in cm 250 - 299 cm
Oppervlak 5,8 m2
Wandhoogte 150 cm
Nokhoogte 228 cm
Houtdikte in mm Nee
Deur (B x H) 64 x 178 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Nee
Materiaal Western Red Cedar Hout
Merken Royal Well
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC LEAN-TO 106

Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC LEAN-TO 106

€ 3.050,00