Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC 66

Ga terug
Droomt u ervan om uw gerechten te bereiden met uw eigen verbouwden groenten en kruiden? Deze schitterende Royal Well Classic 66 kweekkas is hiervoor een ideale investering. De tuinkas is voorzien van al het nodige voor perfect groeiende tomaten, kruiden, wortels en bieten. De kweekkas is vervaardigd van hoogwaardig Western Red Cederhout dat zich kenmerkt om zijn duurzaamheid. De kleur van dit prachtige hout zal met de tijd veranderen naar een zachtgrijze tint. Verder wordt de tuinkas geleverd in gemonteerde elementen, zodat uzelf de kweekkas eenvoudig in elkaar kunt zetten.

Normale prijs: € 2749

Nu: € 2325

OF
Info en Opties

Western red cedar

Deze schitterende tuinkas is vervaardigd van ‘Western Red Cedar'. Dit hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook PEFC-gecertificeerd, waardoor het bijdraagt aan een beter milieu. Het hout is afkomstig uit goed beheerde bossen in het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Het cederhout in deze gebieden is enorm duurzaam, wat dus ook een heel duurzame kweekkas oplevert. Hierdoor blijft uw tuinkas er langer als nieuw uitzien. Na verloop van tijd zal de originele kleur van het hout veranderen in zachtgrijze tint, die perfect tot zijn recht komt in zowel de rustieke als moderne tuin.

Veiligheidsglas in uw tuinkas

Een veilige omgeving is belangrijk voor uwzelf, maar ook voor de kinderen in uw omgeving. Veiligheidsglas heeft als voordeel dat het maar liefst zes keer sterker is dan tuindersglas. Hiermee is deze kweekkas van Royal Well dan ook onderscheidend ten opzichte van veel andere tuinkassen. Veiligheidsglas wordt bovendien gepolijst geleverd, dit betekend dat de randen afgerond en daardoor makelijk te plaatsten zijn. Het veiligheidsglas van deze tuinkas bestaat uit grote ruiten, die uit één stuk worden vervaardigd. Daardoor zijn ze makkelijk schoon te houden.

Geïntegreerde regenwaterafvoer

Bijkomend voordeel van deze mooie tuinkas, is de uitstekende regenwaterafvoer waar de kweekkas over beschikt. Bij een bui wordt al het regenwater opgevangen in de dakgoot van de tuinkas. Vervolgens loopt het regenwater netjes via de regenpijp naar beneden. Waardoor uw kweekkas nog langer mooi blijft. Ook heeft u de mogelijkheid om het regenwater op te vangen in een regenton en bijvoorbeeld te gebruiken voor het bewateren van alle planten in de tuinkas.

Het gebruik van een fundering heeft als voordeel, dat de kas op een solide fundament staat. Bijkomend voordeel is dat de hoogte/doorloophoogte met 12 cm toeneemt.

Met een kweektafel of kweekschap creeër u extra ruimte in uw tuinkas. Het is handig om bijvoorbeeld uw kweekbakken op te zetten. Één schap of tafel is geschikt voor één lengtezijde van uw tuinkas

Creeër een aangenaam klimaat voor uw gewassen met dit schermsysteem. Het schaduwdoek zorgt voor een optimale groei, omdat uw planten worden beschermt tegen de felle zon. Er kan per tuinkas 1 Roll-up scherm gemonteerd worden.

Normale prijs: € 2749

Nu: € 2325

Specificaties
Artikelnummer 20996
EAN-Code 8718226336842
Interne code Nee
Gewicht 1.0000
Buitenafmeting (B x D) 184 x 184 cm
Binnenafmeting (B x D) 184 x 184 cm
Oppervlak 3.4 m2
Wandhoogte 150 cm
Nokhoogte 221 cm
Houtdikte in mm Nee
Deur (B x H) 64 x 178 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Nee
Materiaal Western Red Cedar Hout
Merken Nee
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC 66

Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC 66

€ 2.325,00