Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC 108

Ga terug
Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een eigen moestuin. Met de prachtige Royal Well Classic 108 in uw eigen achtertuin kunt ook u genieten van uw eigen verbouwde groenten en gewassen. Of u nu tomaten, wortelen of bieten wilt kweken: met deze tuinkas bent u verzekerd van een gezond eindresultaat. Zo zorgen de dakramen van de tuinkas voor een goede luchtcirculatie, zodat de conditie van de gewassen in uw kweekkas altijd goed blijft. Verder zorgt het duurzame Red Cederhout voor een zeer lange levensduur van uw tuinkas, zodat u uw leven lang kunt blijven genieten van uw eigen verbouwde ingrediënten.

Normale prijs: € 4299

Nu: € 3845

OF
Info en Opties

Western red cedar

Deze schitterende tuinkas is vervaardigd van ‘Western Red Cedar'. Dit hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook PEFC-gecertificeerd, waardoor het bijdraagt aan een beter milieu. Het hout is afkomstig uit goed beheerde bossen in het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Het cederhout in deze gebieden is enorm duurzaam, wat dus ook een heel duurzame kweekkas oplevert. Hierdoor blijft uw tuinkas er langer als nieuw uitzien. Na verloop van tijd zal de originele kleur van het hout veranderen in zachtgrijze tint, die perfect tot zijn recht komt in zowel de rustieke als moderne tuin.

Veiligheidsglas in uw tuinkas

Een veilige omgeving is belangrijk voor uwzelf, maar ook voor de kinderen in uw omgeving. Veiligheidsglas heeft als voordeel dat het maar liefst zes keer sterker is dan tuindersglas. Hiermee is deze kweekkas van Royal Well dan ook onderscheidend ten opzichte van veel andere tuinkassen. Veiligheidsglas wordt bovendien gepolijst geleverd, dit betekend dat de randen afgerond en daardoor makelijk te plaatsten zijn. Het veiligheidsglas van deze tuinkas bestaat uit grote ruiten, die uit één stuk worden vervaardigd. Daardoor zijn ze makkelijk schoon te houden.

Geïntegreerde regenwaterafvoer

Bijkomend voordeel van deze mooie tuinkas, is de uitstekende regenwaterafvoer waar de kweekkas over beschikt. Bij een bui wordt al het regenwater opgevangen in de dakgoot van de tuinkas. Vervolgens loopt het regenwater netjes via de regenpijp naar beneden. Waardoor uw kweekkas nog langer mooi blijft. Ook heeft u de mogelijkheid om het regenwater op te vangen in een regenton en bijvoorbeeld te gebruiken voor het bewateren van alle planten in de tuinkas.

Het gebruik van een fundering heeft als voordeel, dat de kas op een solide fundament staat. Bijkomend voordeel is dat de hoogte/doorloophoogte met 12 cm toeneemt.

Met een kweektafel of kweekschap creeër u extra ruimte in uw tuinkas. Het is handig om bijvoorbeeld uw kweekbakken op te zetten. Één schap of tafel is geschikt voor één lengtezijde van uw tuinkas

Creeër een aangenaam klimaat voor uw gewassen met dit schermsysteem. Het schaduwdoek zorgt voor een optimale groei, omdat uw planten worden beschermt tegen de felle zon. Er kan per tuinkas 1 Roll-up scherm gemonteerd worden.

Normale prijs: € 4299

Nu: € 3845

Specificaties
Artikelnummer 20998
EAN-Code 8718226336866
Interne code Nee
Gewicht 1.0000
Buitenafmeting (B x D) 241 x 299 cm
Binnenafmeting (B x D) -
Oppervlak 7.2 cm
Wandhoogte 150 cm
Nokhoogte 238 cm
Houtdikte in mm Nee
Deur (B x H) 80 x 178 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Nee
Materiaal Western Red Cedar Hout
Merken Royal Well
Merk Nvt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC 108

Royal Well Tuinkas / Kweekkas CLASSIC 108

€ 3.845,00