Info en Opties

Deze robot stofzuiger is een ideaal model voor de bodem en wanden van de zwembaden tot een lengte van 10 meter. De Dolphin Poolstyle Plus is uitgerust met de ‘Active Brush’ technologie, dit houdt in dat de borstel van deze robot twee keer de snelheid van de robot draait voor een beter schoonmaakresultaat. Daarnaast beschikt deze zwembadstofzuiger over het ‘Quick water release’ systeem; wanneer u de robot uit het water haalt loopt al het water, uiteraard zonder het vuil, weer snel terug het water in.

De voordelen:

 1. Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Dolphin Poolstyle Plus robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad.
 2. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, de wanden en de trappen, zuigt de krachtige rotor het afval op.
 3. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch.
 4. Wordt geleverd met een filtercartridge en een borstel.
 5. Gebruiksvriendelijk dankzij het lichte gewicht.
 6. Maakt in 2 uur de bodem en wand schoon.

Specificaties:

 1. Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 10 meter
 2. Functie: Bodem en wanden
 3. Type filter: Cartridge
 4. Aantal borstels: 1 borstel
 5. Toegang tot filter: Bovenzijde
 6. Kabellengte: 15 meter
 7. Pompcapaciteit: 17 m³/uur
 8. Reinigingsduur: 2 uur
 9. Garantie: 2 jaar
 10. Afmetingen: 42 x 40 x 45 cm (L x B x H)
 11. Gewicht: 6,5 kg
Nu € 799
Specificaties
Artikelnummer 600773
EAN-Code 3661145005328
Gewicht 2.0000
Merk PoolStyle
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Robot stofzuiger Dolphin Poolstyle Plus

Robot stofzuiger Dolphin Poolstyle Plus

€ 799,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal