Fonteyn Houten overkapping/prieel Helene 590 - HG

Fonteyn Houten overkapping/prieel Helene 590 - HG

Ga terug

Ontspant u ’s zomers graag in uw tuin? Dan is dit prachtige prieel misschien een waardevolle toevoeging om nog intensiever van uw tuin te kunnen genieten. De ruime maatvoering van de Helene maakt het mogelijk om een riant terras volledig te overkappen. Deze prachtige, hoogwaardig geïmpregneerde overkapping, is daarnaast voorzien van een schitterende, antracietgrijze kleur die door onszelf op unieke wijze aan het hout is toegevoegd. Ook de luxe dakshigles, waarover de overkapping standaard beschikt, komen de mooie uitstraling van het prieel ten goede.

Normale prijs: € 1299

€ 999

OF
Info en Opties

Prachtige grijze kleur door hoge druk impregnatie

Niet alleen hebben we ervoor gekozen om prieël Helene te impregneren onder hoge druk, ook hebben we het hout tijdens het hoogwaardige impregnatieproces voorzien van een prachtig grijze kleur. Hierin zijn we uniek. Alleen van Fonteyn krijgt u een prieël dat beschikt over zowel de beste bescherming, als de meest prachtige afwerking. Door grijs pigment toe te voegen aan het impregnant, krijgt het hout van uw prieël de schitterende kleur die het heeft. Hiermee voorziet u uw gehele tuin van een moderne uitstraling. Fonteyn heeft jaren gewijd aan een perfecte samenstelling van het impregnant en het pigment, waar u nu de vruchten van plukt.

Dakbeschot van planken

Bij Fonteyn hebben we ervoor gekozen om het dak van prieël Helene te voorzien van echt dakbeschot. Hiermee krijgt het prieël een rustieke en bovendien duurzame afwerking. Het dakbeschot bestaat uit dakplanken die met hun groeven en veren precies in elkaar passen voor een degelijk, solide resultaat. Dit luxe dakbeschot verlengt de levensduur van prieël Helene aanzienlijk. U heeft dus ook een stuk langer plezier van uw investering.

Uniek product van eigen ontwikkeling

Fonteyn beschikt over een eigen team van innovatieve designers. Zij houden voor u nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten, zodat we u altijd een uniek en modieus prieël als prieël Helene kunnen aanbieden. Met ons constructiebureau garanderen we een solide constructie die bestaat uit strikt duurzame materialen van topkwaliteit. Een tuinhuis of prieël van Fonteyn is dus niet alleen een lust voor het oog, ook gaan ze een stuk langer mee dan een gemiddeld prieël. Bij Fonteyn staan we er dus voor garant dat u een stuk intensiever van uw investering kunt genieten.

Het dak van dit mooie tuinhuis is voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. De dakshingles zijn beschikbaar in vele kleuren, zodat u het dak van uw tuinhuis altijd kunt vormgeven conform uw eigen smaak. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.

Dit prieel wordt geleverd inclusief 11 pakken gratis dakshingles. Kies uw gewenste kleur uit.

  • Zwart
  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Bruin

Het is belangrijk dat de steunpalen van de overkapping van een tuinhuis altijd goed verankerd staan. De palen kunt u vast maken aan de verstelbare paalhouder. Deze paalhouder kunt u dan weer vastmaken aan bijvoorbeeld een betonpoer. Daarnaast kunt u kleine oneffenheden van uw fundament opvangen door de paalhouder zelf op hoogte af te stellen. Met een paalhouder kunt u er dus voor zorgen dat uw overkapping altijd stevig en waterpas op het fundament blijft staan.

Bij dit prieel adviseren wij 6 verstelbare paalhouders.

  • Verstelbare paalhouder - +€ 19,95

Normale prijs: € 1299

€ 999

Specificaties
Artikelnummer 200033
EAN-Code 8718836539602
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 590 x 340 cm
Binnenafmeting (B x D) 533 x 283 cm
Oppervlak 20.0 m2
Wandhoogte 218 cm
Nokhoogte 300 cm
Houtdikte in mm 11,5 x 11,5 cm
Deur (B x H) NVT
Pakketafmetingen (L x B x H) 285 x 110 x 65 cm
Dakbedekking Dakshingles
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merken Fonteyn Blokhutten
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Handleiding