Overkapping Fonteyn Josephine Hogedruk Geimpregneerd 430 x 300 cm

Ga terug
Houten overkapping Josephine 430 x 300 cm Lessenaar dak geïmpregneerd is een royale overkapping. Een perfecte overkapping waarbij u op een mooie zomer avond eindeloos genieten van het lekkere weer onder uw overkapping! De overkapping Josephine is hoge druk geïmpregneerd waarmee hij dus 10 jaar onderhoud vrij is. Dankzij het formaat kunt u heerlijk genieten met een royaal tuinset onder de overkapping.

De Josephine overkapping is weer leverbaar vanaf begin 2019

Normale prijs: € 1949

Nu: € 1599

OF
Info en Opties

Waarom we Fonteyn overkapping Josephine impregneren onder hoge druk

Uniek bij Fonteyn is dat we het hout van onze overkapping speciaal voor u impregneren onder hoge druk. Vaak worden overkappingen geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt. Fonteyn kiest ervoor om de houten overkapping Josephine maximaal te verduurzamen. Wij trekken het hout van uw overkapping eerst vacuüm in een hogedrukketel, alvorens we het impregnant diep in de nerven van het hout persen. Door dit hoogwaardige proces krijgt het hout wél een optimale bescherming, zodat u veel langer van uw overkapping kunt genieten. Daarnaast krijgt uw overkapping een mooie rustieke uitstraling.

Voordelen van een robuuste 34mm blokhutverbinding

Veel overkappingen van Fonteyn zijn ontworpen met een blokhutverbinding. Dit stapelsysteem heeft meerdere voordelen. Allereerst is een overkapping met een blokhutverbinding, zoals deze Josephine, eenvoudig door uzelf te monteren, zodat u snel van uw investering kunt genieten. Daarnaast staat de blokhutverbinding van deze overkapping met lessenaarsdak garant voor een solide constructie. De blokhutverbinding zorgt namelijk voor een versteviging in de hoeken van uw houten overkapping. Hierdoor staat de kapschuur stevig op het fundament, zodat u dus ook langer van uw overkapping kunt genieten.

Uniek product van eigen ontwikkeling

Fonteyn beschikt over een eigen team van innovatieve designers. Zij houden voor u nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten, zodat we u altijd een unieke en modieuze vrijstaande overkapping als Josephine kunnen aanbieden. Met ons constructiebureau garanderen we een solide constructie die bestaat uit strikt duurzame materialen van topkwaliteit. Een houten overkapping van Fonteyn is dus niet alleen een lust voor het oog, ook gaan ze een stuk langer mee dan een gemiddelde overkapping. Bij Fonteyn staan we er dus voor garant dat u een stuk intensiever van uw investering kunt genieten.

Het is mogelijk een extra zijwand aan te schaffen bij uw overkapping.

  • Extra zijwand - +€ 299,00

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit vele soorten dakbedekkingen. Elke dakbedekking geeft uw tuinhuis een andere unieke uitstraling. Bij Fonteyn vindt u dus altijd de dakbedekking die volledig aan uw wensen voldoet. Bitumen dakleer wordt bij dit tuinhuis gratis meegeleverd, maar het is zeker aan te raden om te kiezen voor dakshingles, zelfklevende dakbedekking of EPDM-folie zodat u langer van uw tuinhuis kunt genieten.

  • Bitumen Dakleer
  • Zelfklevende Dakbedekking
  • EPDM-folie 650 x 420. cm

Kies de dikte van uw dakgootset. Het is aan te raden om te kiezen voor de 100 mm dakgotenset, zeker voor de grote tuinhuizen, zodat al het water goed afgeleid kan worden en u zorgt voor een langere levensduur van uw tuinhuis.

  • Dakgotenset 1 - 65 mm - +€ 99,00
  • Dakgotenset 1 - 100 mm - +€ 169,00

Om ervoor te zorgen dat de onderste planken van uw blokhut droog blijven, is het aan te raden om uw blokhut wat hoger te plaatsen dan de rest van de fundering door gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken zorgen ervoor dat de cruciale onderste planken droger blijven, waardoor u langer van uw tuinhuis kunt genieten.

  • Hogedruk geïmpregneerde funderingsbalken
  • Composiet funderingsbalken

* Vereiste velden

Normale prijs: € 1949

Nu: € 1599

Specificaties
Artikelnummer 202888
EAN-Code 8711471245549
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 466 x 318 cm
Binnenafmeting (B x D) 420,2 x 293,2 cm
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 12.3 m2
Wandhoogte 223 cm
Nokhoogte 250 cm
Houtdikte in mm 34 mm
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) 470 x 112 x 50 cm
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Fonteyn
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Overkapping Fonteyn Josephine Hogedruk Geimpregneerd 430 x 300 cm

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Overkapping Fonteyn Josephine Hogedruk Geimpregneerd 430 x 300 cm

Overkapping Fonteyn Josephine Hogedruk Geimpregneerd 430 x 300 cm

€ 1.599,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal