Outtrade Bakerstone Pizza Oven Box Set

Ga terug
Van een goede italiaanse pizza kan iedereen genieten. De fastfoodsnack is inmiddels zo ingeburgerd, dat ze ook op de barbecue prima bereidt kan worden. Hiervoor zijn allerlei soorten keramische pizzastenen verkrijgbaar. Deze creëren echter nooit dat echte oven-effect wat nodig is voor een perfect gegaarde pizza. Daarvoor heeft Outtrade deze heuse inzet-pizzaoven ontwikkeld. Een complete oven die je gewoon op de roosters van je gasbarbecue zet. Het vuur gaat vervolgens op de hoogste stand en het stenen materiaal zorgt voor de geleidelijke warmte die nodig is voor je perfecte pizza. De ingebouwde thermometer laat je weten wanneer de oven genoeg is opgewarmd, waarna je pizza-grillfeest kan beginnen!
Nu € 199
OF
Info en Opties

Geniet van heerlijk eten met Outtrade!

Wie er van geniet om ’s zomers lange avonden door te brengen op het terras, zit gebeiteld met één van onze Outtrade barbecues. Met een Outtrade barbecue geniet u optimaal van het buitenleven. Een paar snelle hamburgers, of een mooi stuk vlees langzaam garen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Pak je favorietje drankje erbij en geniet van de smaak van heerlijk gegrild eten in je eigen achtertuin.

Sta in onze showroom versteld van de mogelijkheden en trakteer uzelf op een reeks heerlijk warme avonden op uw eigen terras!

Nu € 199
Specificaties
Artikelnummer 502952
EAN-Code 0857105004286
Gewicht 5.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen 58,5 x 41,8 x 15,9 cm (lxbxh)
Interne code Weber BBQ
Merk Outtrade
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Outtrade Bakerstone Pizza Oven Box Set

Outtrade Bakerstone Pizza Oven Box Set

€ 199,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal