Outlet Parasols

Overzicht parasols outlet modellen.

 • Sun Parasol Zwart Fonteyn Collectie

  Parasol 270 cm Sun RVS-Black Fonteyn

  Deze ronde parasol heeft een RVS frame en baleinen die in combinatie met het zwarte doek een mooi contrast geeft. Door de details en kleurencombinatie heeft deze parasol een geheel eigen karakter en moderne uitstraling.

  Normale prijs: € 79

  € 39,50

 • Sun Parasol Fonteyn Collectie Antraciet

  Parasol 300 cm Sun Antraciet-Grey Fonteyn

  Deze antracietgrijze ronde parasol heeft een antracietgrijs aluminium frame en baleinen zodat ze een mooie eenheid vormen. De parasol heeft een draaimechanisme waarmee u deze gemakkelijk in en uit draait.

  Normale prijs: € 69

  € 34,50

 • Sun Parasol Fonteyn Collectie Taupe

  Parasol 300 cm Sun Antraciet-Taupe Fonteyn

  Deze ronde taupekleurige parasol heeft een antracietgrijs aluminium frame en baleinen die in combinatie met het lichte parasoldoek een mooi contrast geeft. De parasol heeft een draaimechanisme waarmee u deze gemakkelijk in en uit draait.

  Normale prijs: € 69

  € 34,50

 • Sun Parasol Fonteyn Collectie Sand

  Parasol 300 cm Sun Antraciet-Sand Fonteyn

  Deze ronde zandkleurige parasol heeft een antracietgrijs aluminium frame en baleinen die in combinatie met het lichte parasoldoek een mooi contrast geeft. De parasol heeft een draaimechanisme waarmee u deze gemakkelijk in en uit draait.

  Normale prijs: € 69

  € 34,50

 • Sun Parasol Polyester Aluminium Fonteyn

  Parasol 300 cm Sun Antraciet-Yellow Fonteyn

  Geef uw tuinset extra sfeer met deze zonnig parasol uit de Fonteyn eigen collectie. Het frame is van hoogwaardig aluminium met antracietgrijze poedercoating. Het gele parasoldoek is gemaakt van polyester wat zorgt voor een goede bescherming tegen de zon en dat het waterafstotend is en dus een lichte regenbui kan weerstaan. Deze parasol heeft een handig draaimechanisme waarmee de parasol makkelijk in en uit te klappen is.

  Normale prijs: € 69

  € 34,50

 • Woodstock Parasol Fonteyn

  Parasol 300 cm Woodstock Taupe Fonteyn

  Wilt u deze zomer heerlijk genieten van uw tuin onder een mooie parasol? Dan heeft de Woodstock parasol uit de Fonteyn eigen collectie u echt iets te bieden. Mooie warme natuurlijke kleuren en het gemak van een onderhoudsvriendelijk product. De parasol is gemaakt van aluminium en heeft een mooie houtlook, die de natuurlijke sfeer benadrukt.

  Normale prijs: € 149

  € 74,50

 • Solar de Luxe Parasol Fonteyn

  Parasol 350 cm Solar De Luxe - Antraciet / Faded Grey - Fonteyn Collectie

  Stijlvol design en hoogwaardige materialen zorgen voor het luxe uiterlijk van de Solar de luxe parasol. En gemak dient de mens, deze parasol is ook nog eens automatisch in en uit te klappen met de handige afstandsbediening. Genoeg zonuren zorgen ervoor dat de parasol zich overdag oplaad en daardoor doorlopend gebruikt kan worden.

  Normale prijs: € 699

  € 349

 • Ibiza Parasol RVS Solefin 4 Seasons Outdoor

  Parasol 350 cm Ibiza - Antraciet - 4 Seasons Outdoor

  De Ibiza parasol van 4 Seasons Outdoor is een moderne parasol met RVS frame en een doek van hoogwaardig Solefin. De parasol is uitgerust met een ophaalmechanisme om de parasol in en uit te zetten.

  Normale prijs: € 299

  € 149

 • Parasol Shadow Aluminium Spuncrylic Vierkant

  Zweefparasol 300 x 300 cm Shadow - Antraciet / Faded Grey - Fonteyn Collectie

  Deze topkwaliteit vierkante Shadow zweefparasol heeft een royale grootte, zodat uw tuinset er goed onder past en u comfortabel kunt genieten van uw tuin. Het frame van deze zweefparasol is van aluminium met antracietgrijze poedercoating in combinatie met een fading grey parasol doek van Spuncrylic. Deze luxe parasol wordt ook nog eens geleverd met gratis beschermhoes.

  Normale prijs: € 469

  € 150

 • Parasol Shadow Aluminium Spuncrylic Vierkant

  Zweefparasol 300 x 300 cm Shadow - Antraciet/Faded Black - Fonteyn Collectie

  Deze topkwaliteit vierkante Shadow zweefparasol heeft een royale grootte, zodat uw tuinset er goed onder past en u comfortabel kunt genieten van uw tuin. Het frame van deze zweefparasol is van aluminium met antracietgrijze poedercoating in combinatie met een fading black parasol doek van Spuncrylic. Deze luxe parasol wordt ook nog eens geleverd met gratis beschermhoes.

  Normale prijs: € 469

  € 150

 • Parasol Shadow Aluminium Spuncrylic Vierkant

  Zweefparasol 300 x 300 cm Shadow - Antraciet/Grey - Fonteyn Collectie

  Deze topkwaliteit vierkante Shadow zweefparasol heeft een royale grootte, zodat uw tuinset er goed onder past en u comfortabel kunt genieten van uw tuin. Het frame van deze zweefparasol is van aluminium met antracietgrijze poedercoating in combinatie met een midden grijs parasol doek van Spuncrylic. Deze luxe parasol wordt ook nog eens geleverd met gratis beschermhoes.

  Normale prijs: € 469

  € 150

 • Shadow Zweefparasol Aluminium Polyester

  Zweefparasol 300 cm Shadow - Antraciet/Grey - Fonteyn Collectie

  Deze topkwaliteit ronde Shadow zweefparasol heeft een prettige grootte zodat u comfortabel kunt genieten van uw tuin. Het frame van deze zweefparasol is van aluminium met antracietgrijze poedercoating in combinatie met een middengrijs parasol doek van polyester met een hoge bescherming. Deze parasol wordt geleverd met parasolhoes.

  Normale prijs: € 369

  € 129

 • Shadow Zweefparasol Aluminium Spuncrylic

  Zweefparasol 350 cm Shadow - Antraciet/Grey - Fonteyn Collectie

  Deze topkwaliteit ronde Shadow zweefparasol heeft een royale grootte, zodat uw tuinset er goed onder past en u comfortabel kunt genieten van uw tuin. Het frame van deze zweefparasol is van aluminium met antracietgrijze poedercoating in combinatie met een midden grijs parasol doek van Spuncrylic. Deze luxe parasol wordt ook nog eens geleverd met gratis beschermhoes.

  Normale prijs: € 469

  € 150

 • Zweefparasol - Icon - 350x350cm. - Faded Black - Platinum

  Zweefparasol - Icon - 350x350cm. - Faded Black - Platinum

  Een grote, stijlvolle en moderne parasol die door het gebruikte materiaal een echte eyecatcher is in uw tuin.Afmetingen:350 x 350 cm

  Normale prijs: € 1199

  € 799