Keter Kunststof tuinhuis/berging Oakland 7511

Ga terug
Dit ruime Keter Oakland 7511 tuinhuis leent zich perfect als ideale opslagplaats voor al uw spullen. Dankzij de dubbele deuren heeft het tuinhuis een brede entree om eenvoudig groot materieel in en uit het tuinhuis te dragen

Normale prijs: € 1599

Nu: € 1299

OF
Info en Opties

Mogelijk om uw tuinhuis over te schilderen

De enige onderhoudsvrije kunststofschuur die geverfd kan worden! Bij dit Oakland tuinhuis is het mogelijk de buitenkant geheel naar eigen smaak over te schilderen, waardoor dit tuinhuis nóg mooier in uw tuin staat.

Nok voorzien van een lichtstraat

Het dak van dit Oakland tuinhuis is voorzien van een bijzondere bijkomstigheid: een lichtstraat. Ook de deur en zijwanden van dit kunststof tuinhuis zijn voorzien van ramen. Deze ramen laten veel daglicht binnen, zodat u tussen uw opgeslagen spullen eenvoudig vindt wat u nodig heeft. Dankzij de vele ramen is het tuinhuis niet alleen te gebruiken als berging. U kunt het Keter tuinhuis tevens inrichten als werkplaats om overdag lekker in te klussen.

Een hangslot voor extra beveiliging

In dit kunststof tuinhuis van Keter staan uw spullen altijd veilig. Deze veiligheid kunt u onder andere gewaarborgen door een hangslot aan de deur te maken. Doordat er al slotgaten voor u gemaakt zijn in de deurklink, kunt u op een eenvoudige manier uw hangslot bevestigingen. Naast het degelijke materiaal, draagt dus ook de bevestiging van het hangslot bij aan de veiligheid van uw eigendommen in het tuinhuis. Hierdoor leent het Oakland tuinhuis zich perfect als berging voor zowel eenvoudige gereedschap als luxe tuinmeubelen.

Normale prijs: € 1599

Nu: € 1299

Specificaties
Artikelnummer 205797
EAN-Code 7290106928459
Interne code Nee
Gewicht 5.0000
Buitenafmeting (B x D) 210 x 350 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 350 - 399 cm
Oppervlak 7,4 m2
Wandhoogte 185 cm
Nokhoogte 242 cm
Kunststof dikte 28 mm
Deur (B x H) 153 x 185 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Kunststof dakplaten
Merk Keter
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Keter Kunststof tuinhuis/berging Oakland 7511

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Keter Kunststof tuinhuis/berging Oakland 7511

Keter Kunststof tuinhuis/berging Oakland 7511

€ 1.299,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal