Keter Kunststof tuinhuis/berging Fusion 759

Ga terug
In dit ruime Keter Fusion 759 tuinhuis leent zich perfect als ideale opslagplaats voor al uw spullen. Dankzij de dubbele deuren heeft het tuinhuis een brede entree om eenvoudig groot materieel in en uit het tuinhuis te dragen. De stevige constructie van dit tuinhuis bestaat uit een composiet van kunststof en hout. Dit materiaal heeft het grote voordeel dat het tuinhuis de duurzaamheid van kunststof geniet, maar toch oogt als een authentiek houten tuinhuis die uw hele tuin in rustieke sferen hult. Zo heeft u niet alleen een handig, maar ook een heel mooi tuinhuis waar u blijvend gelukkig van wordt.

Normale prijs: € 1799,95

Nu: € 1449

OF
Info en Opties

Constructie van panelen voor eenvoudige plaatsing

De constructie van dit Fusion tuinhuis bestaat uit kunststof panelen die door middel van een groef en een veer in elkaar worden geklikt. Dit levert een stevig tuinhuis op dat u bovendien snel en makkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Om deze plaatsing in goede banen te leiden, kunt u altijd de bijgeleverde instructie raadplegen, waarin u stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw Keter tuinhuis in elkaar zet. Zo kunt u binnen een mum van tijd genieten van uw eigen tuinhuis en houdt u bovendien tijd over om van andere dingen te kunnen genieten.

Nok voorzien van een lichtstraat

Het dak van dit Fusion tuinhuis is voorzien van een bijzondere bijkomstigheid: een lichtstraat. Ook de deur en zijwanden van dit kunststof tuinhuis zijn voorzien van ramen. Deze ramen laten veel daglicht binnen, zodat u tussen uw opgeslagen spullen eenvoudig vindt wat u nodig heeft. Dankzij de vele ramen is het tuinhuis niet alleen te gebruiken als berging. U kunt het Keter tuinhuis tevens inrichten als werkplaats om overdag lekker in te klussen.

Een hangslot voor extra beveiliging

In dit kunststof tuinhuis van Keter staan uw spullen altijd veilig. Deze veiligheid kunt u onder andere gewaarborgen door een hangslot aan de deur te maken. Doordat er al slotgaten voor u gemaakt zijn in de deurklink, kunt u op een eenvoudige manier uw hangslot bevestigingen. Naast het degelijke materiaal, draagt dus ook de bevestiging van het hangslot bij aan de veiligheid van uw eigendommen in het tuinhuis. Hierdoor leent het Fusion tuinhuis zich perfect als berging voor zowel eenvoudige gereedschap als luxe tuinmeubelen.

Normale prijs: € 1799,95

Nu: € 1449

Specificaties
Artikelnummer 201555
EAN-Code 7290106926530
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 229 x 287 x 252 cm
Binnenafmeting (B x D) 201 x 261 x 246 cm
Diepte in cm 250 - 299 cm
Oppervlak 5.9 m2
Wandhoogte 192 cm
Nokhoogte 252 cm
Kunststof dikte 28 mm
Deur (B x H) 143.5 x 195 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 227 x 132 x 46 cm
Dakbedekking Kunststof dakplaten
Merken Keter
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Keter Kunststof tuinhuis/berging Fusion 759

Keter Kunststof tuinhuis/berging Fusion 759

€ 1.449,00