Keter Kunststof tuinhuis/berging Fusion 757

Ga terug
Dit mooie Keter Fusion 757 tuinhuis is ondanks zijn compacte maatvoering, toch een ideale berging voor veel van uw spullen. Met name het zadeldak komt de ruimte binnenin het Keter tuinhuis ten goede. Dankzij de stevige constructie en het hoogwaardige hang- en sluitwerk staan uw opgeborgen eigendommen bovendien altijd veilig. Dankzij de ramen in het kunststof tuinhuis laat de berging voldoende licht binnen zodat u binnenin het tuinhuis eenvoudig vindt wat u nodig heeft. Daarnaast zorgt het kunststof materiaal voor een duurzaam tuinhuis dat uw leven lang mooi blijft.

Normale prijs: € 1549,95

Nu: € 1249

OF
Info en Opties

Constructie van panelen voor eenvoudige plaatsing

De constructie van dit Fusion tuinhuis bestaat uit kunststof panelen die door middel van een groef en een veer in elkaar worden geklikt. Dit levert een stevig tuinhuis op dat u bovendien snel en makkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Om deze plaatsing in goede banen te leiden, kunt u altijd de bijgeleverde instructie raadplegen, waarin u stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw Keter tuinhuis in elkaar zet. Zo kunt u binnen een mum van tijd genieten van uw eigen tuinhuis en houdt u bovendien tijd over om van andere dingen te kunnen genieten.

Nok voorzien van een lichtstraat

Het dak van dit Fusion tuinhuis is voorzien van een bijzondere bijkomstigheid: een lichtstraat. Ook de deur en zijwanden van dit kunststof tuinhuis zijn voorzien van ramen. Deze ramen laten veel daglicht binnen, zodat u tussen uw opgeslagen spullen eenvoudig vindt wat u nodig heeft. Dankzij de vele ramen is het tuinhuis niet alleen te gebruiken als berging. U kunt het Keter tuinhuis tevens inrichten als werkplaats om overdag lekker in te klussen.

Een hangslot voor extra beveiliging

In dit kunststof tuinhuis van Keter staan uw spullen altijd veilig. Deze veiligheid kunt u onder andere gewaarborgen door een hangslot aan de deur te maken. Doordat er al slotgaten voor u gemaakt zijn in de deurklink, kunt u op een eenvoudige manier uw hangslot bevestigingen. Naast het degelijke materiaal, draagt dus ook de bevestiging van het hangslot bij aan de veiligheid van uw eigendommen in het tuinhuis. Hierdoor leent het Fusion tuinhuis zich perfect als berging voor zowel eenvoudige gereedschap als luxe tuinmeubelen.

Normale prijs: € 1549,95

Nu: € 1249

Specificaties
Artikelnummer 201554
EAN-Code 7290106923010
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 229 x 224 x 252 cm
Binnenafmeting (B x D) 201 x 201 x 246 cm
Diepte in cm 200 - 249 cm
Oppervlak 5.1 m2
Wandhoogte 192 cm
Nokhoogte 252 cm
Kunststof dikte Nee
Deur (B x H) 143.5 x 195 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 227 x 132 x 30 cm
Dakbedekking Kunststof dakplaten
Merk Keter
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Keter Kunststof tuinhuis/berging Fusion 757

Keter Kunststof tuinhuis/berging Fusion 757

€ 1.249,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal