Tuinhuis Karibu Halland Pagodedak - Terragrijs - 301 x 301 cm - 28 mm

Ga terug

Uw tuin krijgt een oosters tintje, dankzij het schitterende pagodedak van dit mooie tuinhuis. Hiermee waant u zich in uw eigen achtertuin in het verre China. Daarnaast is het dak rondom voorzien van dakramen, zodat het binnenin het tuinhuis goed verlicht is. Ook de ramen in de deuren en wanden dragen hier zorg voor. Het tuinhuis is ruim, waardoor u hem kunt gebruiken als riante berging of comfortabele werkkamer om heerlijk in te relaxen. Heeft u meer ruimte nodig, dan kunt u het tuinhuis ook uitbreiden met een handige aanbouwkast.

Normale prijs: € 3157,20

Nu: € 2631

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Karibu is een fabrikant gelegen in Duitsland die zeer zeker zijn van de kwaliteit van hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Voordat de Blokhutten/Tuinhuisjes van Karibu de fabriek verlaten worden deze zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor geeft Karibu een 5 jarige garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van al hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Binnen deze perdiode zullen defecte kostenloos worden vervangen en geleverd, waardoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Terragrijs met witte balken

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 8 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 219,00

Door te kiezen voor een extra aanbouwkast of een afdak, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreidden. Het voordeel van een afdak of aanbouwkast is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan. Let op: bestel hier altijd 1 extra pak met dakshingles bij!

  • Schuin dak Premium (Wit) 178 x 73 cm - +€ 134,00
  • Aanbouwkast Premium (Terragrijs) 181 x 65 cm - +€ 419,00

Normale prijs: € 3157,20

Nu: € 2631

Specificaties
Artikelnummer 252436
EAN-Code 4010090551050
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 301 x 301 cm
Binnenafmeting (B x D) 290 x 290 cm
Oppervlak 9,1 m2
Wandhoogte 200 cm
Nokhoogte 331 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 152 x 183 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 307 x 120 x 70 cm / 777 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merken Karibu
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Halland Pagodedak - Terragrijs - 301 x 301 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu Halland Pagodedak - Terragrijs - 301 x 301 cm - 28 mm

€ 2.631,00