Tuinhuis Karibu Multi Cube 3 Platdak - Terragrijs - 304 x 244 cm - 28 mm

Ga terug

Kan uw tuin wel een handige berging gebruiken? Dan zit u goed met de Multi Cube 3. Met dit prachtige tuinhuis heeft u genoeg ruimte om al uw buitenspullen een plek te geven. Zo staan de gereedschapskisten, de grasmaaiers en de fietsen van het hele gezin altijd droog en achter slot en grendel. Ook heeft u de keuze om het tuinhuis uit te breiden met een mooie overkapping om bijvoorbeeld een gezellig terras onder in te richten. De prachtige terra grijze kleur van het tuinhuis geeft uw tuin tot slot een moderne inrichting.

Normale prijs: € 2119,20

Nu: € 1766

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Karibu is een fabrikant gelegen in Duitsland die zeer zeker zijn van de kwaliteit van hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Voordat de Blokhutten/Tuinhuisjes van Karibu de fabriek verlaten worden deze zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor geeft Karibu een 5 jarige garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van al hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Binnen deze perdiode zullen defecte kostenloos worden vervangen en geleverd, waardoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Terragrijs met witte balken

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Dit rubberfolie staat bekend om zijn enorme elasticiteit, hierdoor blijft de conditie tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.
Voor deze blokhut adviseren wij 3 rollen met zelfklevende dakbedekking.

  • Karibu Zelfklevende dakbedekking rol á(5m2) - +€ 63,00

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 174,00

Normale prijs: € 2119,20

Nu: € 1766

Specificaties
Artikelnummer 201135
EAN-Code 4010090535647
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 304 x 244 cm
Binnenafmeting (B x D) 295 x 235 cm
Diepte in cm 200 - 249 cm
Oppervlak 10,4 m2
Wandhoogte 211 cm
Nokhoogte 231 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 135,5 x 175 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 370 x 120 x 54 cm / 671 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Multi Cube 3 Platdak - Terragrijs - 304 x 244 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu Multi Cube 3 Platdak - Terragrijs - 304 x 244 cm - 28 mm

€ 1.766,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal