Infraroma Rozemarijn 200 ml - Fonteyn

Ga terug
Infraroma Rozemarijn Infraroodsauna's
Nu € 16,95
Info en Opties

Infraroma is een aromatisch product wat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in de infrarood cabine of warmte kamer. Aromatherapie is een effectieve, holistische geneeskunst, die gericht is op het voorkomen van ziektes en de symptomatische behandeling van lichte aandoeningen. Infraroma is samengesteld uit etherische oliën en zorgvuldig geselecteerde kruiden. De opname van etherische oliën is het meest effectief door opname via de huid en door inhalatie. De geuren zijn fris en hebben een verkwikkende uitwerking op lichaam en geest.

Gebruiksaanwijzing:

Breng eerst de infrarood cabine op temperatuur(advies temperatuur hoger dan 40C°) Hou de pot in gesloten toestand circa 30 seconden met het deksel naar onder, keer en open de pot en neem de plug weg (nu is de spons met de geurvloeistof zichtbaar) en zet de pot op een geschikte plaats in de cabine. Wanneer er voldoende geur in de cabine is sluit u de pot. Als u de cabine verlaat sluit dan ook de pot om onnodig verbruik te voorkomen.

Nu € 16,95
Specificaties
Artikelnummer 450159
EAN-Code 8718247861613
Gewicht Nvt
Levertijd 3 dagen
Merk Fonteyn
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Infraroma Rozemarijn 200 ml - Fonteyn

Infraroma Rozemarijn 200 ml - Fonteyn

€ 16,95

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal