Infraroma Eucalyptus Infraroodsauna's - Fonteyn

Ga terug
Infraroma Eucalyptus Infraroodsauna's

Normale prijs: € 14,96

Nu: € 14,95

OF
Info en Opties

Infraroma is een aromatisch product wat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in de infrarood cabine of warmte kamer. Aromatherapie is een effectieve, holistische geneeskunst, die gericht is op het voorkomen van ziektes en de symptomatische behandeling van lichte aandoeningen. Infraroma is samengesteld uit etherische oliën en zorgvuldig geselecteerde kruiden. De opname van etherische oliën is het meest effectief door opname via de huid en door inhalatie. De geuren zijn fris en hebben een verkwikkende uitwerking op lichaam en geest.

Gebruiksaanwijzing:

Breng eerst de infrarood cabine op temperatuur(advies temperatuur hoger dan 40C°) Hou de pot in gesloten toestand circa 30 seconden met het deksel naar onder, keer en open de pot en neem de plug weg (nu is de spons met de geurvloeistof zichtbaar) en zet de pot op een geschikte plaats in de cabine. Wanneer er voldoende geur in de cabine is sluit u de pot. Als u de cabine verlaat sluit dan ook de pot om onnodig verbruik te voorkomen.

Normale prijs: € 14,96

Nu: € 14,95

Specificaties
Artikelnummer 450154
EAN-Code 8718836538506
Gewicht 1.0000
Levertijd 3 dagen
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Infraroma Eucalyptus Infraroodsauna's - Fonteyn

Infraroma Eucalyptus Infraroodsauna's - Fonteyn

€ 14,95