Houtkachel M3 SL - Harvia

Ga terug
Nu € 490
OF
Info en Opties

Ease of use reaches a new level.

De houtkachel M3 SL is een degelijke kachel voor kleine sauna's. De saunakachel heeft een klassiek design door middel van de mooie zwarte behuizing. De kachel heeft een glazen deur die voor een goede sfeer zorgt in uw sauna. De kachel geeft gelijkmatig de warmte af en heeft een zeer efficiënte luchtcirculatie. De kachel past uitstekend in saunaruimtes van 6 m³ t/m 13 m³. 

Ook heeft de kachel een extra ruimte om uw hout in te doen. Daardoor wordt het voor u erg gemakkelijk gemaakt uw kachel schoon te houden. Daarnaast kan de glazen deur in diverse openingsrichtingen veranderd worden wat de kachel zeer gebruiksvriendelijk maakt. Bovenop de kachel zit een roestvrij stalen rand die uw kachel helemaal af maakt. 

  • Afmetingen (B x D x H): 39 x 43 x 71 cm;
  • Gewicht: 45 kg;
  • Benodigd aantal dozen saunastenen: 2 dozen.

 

Nu € 490
Specificaties
Artikelnummer 452094
EAN-Code 6417659001151
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Houtkachel M3 SL - Harvia

Houtkachel M3 SL - Harvia

€ 490,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal