Houtkachel Linear 22 S incl. watertank - Harvia

Ga terug

Wilt u in uw sauna genieten op een traditionele, natuurlijke manier? Dan zijn de houtkachels van Harvia de oplossing voor u. De kachel is het hart van uw sauna dus deze moet van topkwaliteit zijn. De Harvia houtkachels zijn gemaakt van hoogwaardige producten en hebben een elegant design. Bij Fonteyn vind u de kachel die bij u past!

Nu € 899
OF
Info en Opties

Linear 22 S incl. watertank

De Harvia 22 is de bron van gloeiende warmte en een geweldige saunasessie. Het tijdloze design past in elke sauna. De glazen deur biedt de mogelijkheid om het vuur te zien waardoor de sfeer in uw sauna nog completer is. De verstelbare voeten van de kachel zorgen ervoor dat de kachel gemakkelijk in de sauna is te plaatsen. Bij de kachel is een watertank met een inhoud van 19 liter inbegrepen waarmee u water kan opwarmen, u kunt zelf kiezen waar u de watertank wilt hebben; links, rechts of in het midden. U kunt de kachel ook voorzien van stenen zodat u de sauna ruimte een heerlijke geur kunt geven. Dit doet u door water te mengen met een saunageur en vervolgens het mengsel op de stenen te werpen. De houtkachel is bedoeld voor saunaruimtes van 8 - 22 m³.

Specificaties:

  • Afmetingen (b x d x h): 45 x 66 x 77 cm;
  • Gewicht: 72 kg;
  • Capaciteit aan stenen: 40 kg.

Kies hier de gewenste plek van uw watertank; links, rechts of midden.

  • Midden
  • Links
  • Rechts

Beide dozen bevatten 20 kg saunastenen.

* Vereiste velden

Nu € 899
Specificaties
Artikelnummer 452537
EAN-Code 6417659019149
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Houtkachel Linear 22 S incl. watertank - Harvia

Houtkachel Linear 22 S incl. watertank - Harvia

€ 899,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal