49 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

49 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Met houten tuinmeubelen creëert u warmte, sfeer en rust in uw tuin, op uw terras of op uw balkon. Ze hebben een tijdloos design en een hoog comfortgehalte, waardoor u heerlijke dagen doorbrengt op uw nieuwe houten tuinmeubelen. Vrijwel alle houten tuinmeubelen kunnen ook tegen diverse weersomstandigheden. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van uw tuinset. U kunt uw meubelen ook extra impregneren en beschermen met diverse beitsen, waardoor uw meubelen nog langer meegaan!

Houten tuinmeubelen voor de scherpste prijs

Wij van Fonteyn kiezen er bewust voor om de collectie houten tuinmeubelen op grote schaal in te kopen. Hierdoor kunnen wij de houten tuinmeubelen tegen de scherpste prijs aanbieden. Of u nu op zoek bent naar houten tuinmeubelen van bekende merken of van een specifiek type hout: bij Fonteyn profiteert u altijd van gunstige prijzen! Deze tuinmeubelen zijn onder andere van 4-seasons-outdoor, Apple-bee en Hartman

Inspiratie opdoen voor houten tuinmeubelen bij Fonteyn

Wilt u inspiratie opdoen of de houten tuinmeubelen in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze Outdoor Living Mall in Uddel! U bent van harte welkom om langs de overzichtelijk opgestelde tuinmeubelen te wandelen en ze uitgebreid te testen. Vindt u de houten tuinmeubels waar u naar op zoek was? Dan kunt u deze vrijwel direct mee naar huis nemen. Wij hebben namelijk een opslagkelder van wel 60.000 m3, waarin veel van onze houten tuinmeubelen op voorraad liggen. Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar, om u van desgewenst advies te voorzien.

De houten tuinmeubelen ook online

Het is ook mogelijk om veilig en snel online uw houten tuinmeubelen te bestellen. Bestelt u voor het eerst in onze online winkel? Dan ontvangt u een exclusieve korting! Na uw bestelling duurt het slechts twee tot drie dagen voor de houten tuinmeubelen bij u op locatie worden bezorgd. Vraag er naar bij de online klantenservice. Ook kunt u daar terecht voor andere vragen, tips en deskundig advies. Liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 577 456 040.