DÉ SPECIALITEITEN VAN FONTEYN OUTDOOR LIVING MALL

Fonteyn: sterk in 7 tuinspecialiteiten waaronder tuinmeubelen

Bij Fonteyn zijn wij specialist in 7 tuinspecialiteiten, waaronder tuinmeubelen en 6 tuinspecialiteiten waaronder: tuinhuizenbuitenkeukenszwembadenspa’ssauna’s en veranda's. Wij leveren de meest gunstige tot exclusieve tuinmeubels en tuinproducten. De tuinspecialiteiten van Fonteyn zorgen er altijd voor dat u volop zal genieten van het buitenleven.

Wij bieden u het beste van het beste. Want bij de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe tuinmeubelen, een blokhut, sauna of spa wilt u dat deze nog jaren meegaat. Naast goede kwaliteit vindt u bij ons ook de laatste trends en keuze uit vele tuinmeubelen merken, waaronder ons eigen huismerk. Kies uit tuinmeubelen gemaakt van teak, steigerhout, rvs, wicker of kunststof. Wij hebben ook tuinmeubelen in de vorm van loungesets, parasols, ligbedden en diverse tuinmeubelen accessoires.

Groots in tuinmeubelen

Zij schreven in hun jury rapport:
“Fonteyn is een gepassioneerde en gedreven jonge onderneming met veel gevoel voor de juiste trends en ontwikkelingen in tuinmeubelen, die dicht op de huid van de consument blijven zitten. In een even prikkelend als aangenaam tuinmeubelen inspiratiecentrum, dat erop is gericht om onbegrensde ideeën aan te reiken aan de consument.”

Tuinmeubelen inspiratie in onze 35.000 m2 showroom

Het is altijd leuk om inspiratie op te doen op het gebied van de laatste tuinmeubelen, tuinproducten en tuintrends. Breng hiervoor een bezoek aan onze 35.000m2 grote inspiratie showroom in het Gelderse Uddel. Hier wandelt u langs tientallen sfeer- en impressietuinen. Deze zijn ingericht met mooie tuinmeubelen en accessoires volgens de laatste woon- en tuintrends. U bent hier 6 dagen per week welkom!

Medewerkers met een passie voor hun vak

Bij een bezoek aan Fonteyn of contact met onze klantenservice merkt u dat onze medewerkers een passie voor hun vak hebben. Ze hebben allemaal hebben één ding gemeen met elkaar: zij willen dat u het beste advies krijgt en een zeer tevreden klant wordt en blijft. Want langdurig tevreden klanten is iets waar wij naar streven.

Direct uw nieuwe tuinmeubelen in huis

Het is wel zo fijn dat u uw nieuwe tuinmeubelen of ander tuinproducten direct mee naar huis kunt nemen of thuis geleverd krijgt. Fonteyn kan vrijwel direct leveren, omdat ons assortiment ruim is opgeslagen in onze 60.000 m3 grote opslagkelder. Door deze gigantische ruimte kunnen wij onze tuinmeubelen en andere tuinspecialiteiten grootschalig inkopen en vervolgens tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.

Ontdek het grootste tuinhuizen en blokhutten dorp

Heeft u interesse in een tuinhuis of blokhut? Naast tuinmeubelen, zwembaden, buitenkeukens en spa's hebben wij ook een groot aanbod tuinhuizen en Blokhutten.Deze staan opgesteld in het tuinhuizen- en blokhuttendorp. Naast tuinhuisjes en blokhutten vindt u hier ook mooie veranda’s, overkappingen en tuinkassen. Wandel langs alle mogelijkheden en kies op uw gemak het tuinhuis of blokhut die het beste bij u past. Wilt u een tuinhuisje op maat? Bij Fonteyn is maatwerk een mogelijkheid.

Nieuw bij Fonteyn: de Spa Experience!

Bekijk onze laatste spa’s en bubbelbaden in de nieuwe Spa Experience. Ontdek de ultieme ontspanning en luxe van een eigen spa! U kunt op afspraak gebruik maken van onze sfeervol ingerichte afgesloten sparuimte met omkleedruimte en douche. Hier staan 4 van de nieuwste modellen spa’s voor u klaar staan. Een échte beleving!

All Categories

Blokhut Linda
Blokhut - Fam van Heusden
Blokhut Fam. Brom
Blokhut - Fam van der Vliert
Familie Duifs
Tuinhuis van de Fam Ymkers
Tuinhuis Fam Balvert
Tuinhuis Fam Maas
Blokhut - Familie den Boer
Blokhut Fam. Schimmel
Tuinhuis Heleen - Fam de Boer
Blokhut van Fam. Vermeer
Fam Samsen
Blokhut Paris - Fam Egberink
Blokhut Anna - Fam Imhof
Frissen - Eline 760 x 380 cm
Fonteyn module 7 x 3 meter
Lugarde maatwerk
Lugarde maatwerk
Tuinhuis Fam. Luijendijk - Lugarde Maatwerk
Kapschuur Roos - Fam. Beltman
Zwembad + Tuinhuis - Fam. Ter Horst 2
Zwembad + Tuinhuis - Fam. Ter Horst 3
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Snapper
Tennisclub Werkendam
Tuinhuis
Tuinhuis Brighton
Van Doorn
Familie Sterk - Winnaar juni
Familie Sterk - Winnaar juni
Familie Blom
Familie Poll
Familie van Alphen
Familie de Vries
Familie Nieuwenhuizen
Familie Edens
Costattic
Verberne
Familie Wiedemeyer
Familie Wolfswinkel
Familie Becht
Agrio uitgeverij
Familie Reijerse - Frankrijk
Koopman
Familie Mulder
Familie Hoogendoorn - Winnaar juli
Familie Prins
Familie Diekman
M. ter Veer
Dhr. Klomp
Familie Vranken
Familie van Voorthuyzen
Familie Driessen
Familie de Jongste
Familie Dijkstra
Stichting Cordaan
Familie van den Brink, Apeldoorn
Schoemaker
van Essen
Familie Grent
Tuinhuis Erik en Lucia Nieuwkerk
Blokhut Wibo - Familie Broers
Familie Keij
Familie te Pas - Winnaar augustus
Familie van de Pol
Familie de Vries, Kampen
Familie ten Hove
Familie Vlaar, Obdam
Familie Boelhouwer, Hoenderloo
Familie van de Bunte
Tuinhuis Familie Heule/Brack
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal