82 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

82 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Kwaliteit met Hartman tuinmeubelen

In de Fonteyn Outdoor Living Mall vindt u de meest duurzame en kwalitatieve tuinmeubelen onder één dak. Zo ook de tuinmeubelen van Hartman. Hartman is een internationaal gevestigde naam en onderscheidend in het grote aanbod hoogwaardige tuinmeubelen. Ze maken gebruik van de mooiste materialen. Sinds 1968 is Hartman ook in Nederland een populair merk. Hartman staat bekend om zijn kwalitatieve, trendy producten die elk jaar weer beter worden, zodat iedereen optimaal geniet van een Hartman tuinstoel in zijn tuin. Naast Hartman verkoopt Fonteyn ook apple-bee, 4-seasons outdoor en andere tuinmeubelen.

Raak geïnspireerd met onze Hartman tuinmeubelen

Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden, materialen en combinaties en neem uw Hartman product direct mee naar huis. Omdat wij de tuincollectie van Hartman op grote schaal inkopen, kunnen wij de producten altijd voor de scherpste prijs aanbieden. In onze showroom van ruim 35.000 m2 hebben wij alle tuinmeubelen breed uitgestald staan. Zo krijgt u een goed idee van hoe de meubelen van Hartman in uw tuin passen. U kunt ook foto’s van uw tuin meenemen en u door onze stylist laten adviseren over de perfecte tuinset. Zo bent u er zeker van dat uw tuinset past bij de rest van de tuin.

Ontdek ons voordelige Hartman aanbod

Bent u benieuwd naar ons grote aanbod Hartman tuinmeubelen? Kom langs en probeer de tuinstoelen zelf uit bij Fonteyn! U kunt ze dan direct aanschaffen tegen de scherpste prijzen. Door de grote voorraad van Fonteyn, is het mogelijk om de tuinset direct mee naar huis te nemen. Zo kunt u direct van de tuinmeubelen van Hartman genieten. Bestelt u uw Hartman producten in onze webwinkel? Dan leveren wij uw bestelling binnen twee tot drie dagen bij u thuis!

Hebt u vragen? Stel ze ons gerust via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of via het contactformulier.