Grillson Smoke Pellets - Oak/Hickory/Cherry

Ga terug
Rookpellets voor de barbecue! Geven de standaard houtpellets uw ingrediënten nog niet genoeg smaak mee? Dan bieden deze rookpellets uitkomst. Ze zijn gefabriceerd uit 3 verschillende houtsoorten: eiken-, walnoten- en kersenhout. Dit geeft de rook een perfect medium all-round aroma mee dat perfect samengaat met alle vleessoorten. De rookpellets worden geleverd in een pot van 1,3 kg en dienen in de speciale Grillson Smoke Tool geplaatst te worden voor een optimaal resultaat. Bent u in het bezit van een gas-, houtskool- of rookbarbecue? De smoke pellets kunnen voor alle barbecues gebruikt worden. Bij een gasbarbecue door het gebruik van een smoker box, bij een houtskoolbarbecue strooit u gewoon wat pellets over de houtskool en bij rookbarbecues vervangt u eenvoudigweg de rooksnippers voor deze pellets.
Nu € 6,90
OF
Info en Opties
Nu € 6,90
Specificaties
Artikelnummer 502773
EAN-Code 4260260930912
Gewicht 1.0000
Type accessoires Brandstof & Aanmaak
Afmetingen 1,3 kg
Interne code Nee
Merk Grillson
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Grillson Smoke Pellets - Oak/Hickory/Cherry

Grillson Smoke Pellets - Oak/Hickory/Cherry

€ 6,90

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal