Grillson Smoke Pellets - Oak 100%

Ga terug
Bent u toe aan meer smaak op de barbecue? Gebruik dan eens Grillson rookpellets voor uw barbecue. De pellets laten een zeer dichte, smaakvolle rook los die uw producten volledig doortrekt. De rook van deze 100% eikenhout pellets heeft een neutrale, maar sterke rooksmaak die perfect is voor lamsvlees, rundvlees, worstjes en groenten. De rookpellets worden geleverd in een pot van 1,3 kg en dienen in de speciale Smoke Tool van Grillson geplaatst te worden. Bent u in het bezit van een gas-, houtskool- of rookbarbecue? De smoke pellets kunnen voor alle barbecues gebruikt worden. Bij een gasbarbecue door het gebruik van een smoker box, bij een houtskoolbarbecue strooit u gewoon wat pellets over de houtskool en bij rookbarbecues vervangt u eenvoudigweg de rooksnippers voor deze pellets.
Nu € 6,90
OF
Info en Opties
Nu € 6,90
Specificaties
Artikelnummer 502764
EAN-Code 4260260930820
Gewicht 1.0000
Type accessoires Brandstof & Aanmaak
Afmetingen 1,3 kg
Interne code Nee
Merk Grillson
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Grillson Smoke Pellets - Oak 100%

Grillson Smoke Pellets - Oak 100%

€ 6,90

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal