Grillson Smoke Pellets - Maple Ahorn 100%

Ga terug
Zoekt u naar die echte rokerige grillsmaak voor uw ingrediënten? Dan zijn de Grillson rookpellets wat u nodig heeft. Deze houtpellets hebben een zeer dichte structuur en creëren een zeer intensieve rook die in uw grillproducten trekt. Deze pellets zijn gefabriceerd uit 100% esdoornhout waardoor ze een mild zoete smaak afgeven. Deze smaak is in het bijzonder geschikt voor verkans- en rundvlees. De rookpellets worden geleverd in een pot van 1,3 kg en dienen in de speciale Grillson Smoke Tool geplaatst te worden voor een optimaal resultaat. Bent u in het bezit van een gas-, houtskool- of rookbarbecue? De smoke pellets kunnen voor alle barbecues gebruikt worden. Bij een gasbarbecue door het gebruik van een smoker box, bij een houtskoolbarbecue strooit u gewoon wat pellets over de houtskool en bij rookbarbecues vervangt u eenvoudigweg de rooksnippers voor deze pellets.
Nu € 6,90
OF
Info en Opties
Nu € 6,90
Specificaties
Artikelnummer 502766
EAN-Code 4260260930844
Gewicht 1.0000
Type accessoires Brandstof & Aanmaak
Afmetingen 1,3 kg
Interne code Nee
Merk Grillson
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Grillson Smoke Pellets - Maple Ahorn 100%

Grillson Smoke Pellets - Maple Ahorn 100%

€ 6,90

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal