Grillson Smoke Pellets - Apple 100%

Ga terug
Houtpellets in een zeer dichte vorm, volledig gefabriceerd uit appelhout. Hierdoor laten de pellets een heerlijke, licht fruitige rook los die uw ingrediënten op de barbecue doortrekt. De appelhouten pellets zijn speciaal geschikt voor varkensvlees en gevogelte en worden geleverd in een pot van 1,3 kg. De rookpellets dienen in de speciale Grillson Smoke Tool geplaatst te worden voor een optimaal resultaat. Bent u in het bezit van een gas-, houtskool- of rookbarbecue? De smoke pellets kunnen voor alle barbecues gebruikt worden. Bij een gasbarbecue door het gebruik van een smoker box, bij een houtskoolbarbecue strooit u gewoon wat pellets over de houtskool en bij rookbarbecues vervangt u eenvoudigweg de rooksnippers voor deze pellets.
Nu € 6,90
OF
Info en Opties
Nu € 6,90
Specificaties
Artikelnummer 502765
EAN-Code 4260260930837
Gewicht 1.0000
Type accessoires Brandstof & Aanmaak
Afmetingen 1,3 kg
Interne code Nee
Merk Grillson
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Grillson Smoke Pellets - Apple 100%

Grillson Smoke Pellets - Apple 100%

€ 6,90

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal