Grillson Smoke diffusor

Ga terug
Bent u een fan van het langzaam roken van uw gerechten? Dit kan uitstekend in een Grillson pelletbarbecue. Voor een optimaal resultaat vervangt u de standaard Diffusor in de barbecue voor deze speciale Smoke Diffusor. Deze blokkeert de warmtebron, waardoor de directe warmte niet op uw producten terechtkomt, maar zich gelijkwaardig door de barbecue verdeelt. Combineer de smoke diffusor met speciale smoke pellets van Grillson en de barbecue vult zich met heerlijke rook in uw favoriete smaak. Zo krijgen uw ingrediënten die èchte rokerige grillsmaak mee. De Smoke Diffuser is geschikt voor zowel Bob als Leif Grillson.
Nu € 89,95
OF
Info en Opties
Specificaties
Artikelnummer 502742
EAN-Code 4260260930455
Gewicht 1.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen Nee
Interne code Nee
Merk Grillson
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal