Grillson Pizza set

Ga terug
Bouw uw Grillson pelletbarbecue eenvoudig om tot een pizzaoven met deze pizzasteen. De steen is vervaardigd uit het versteende mineraal Cordieriet. Dit hoogwaardige materiaal wordt gedolven op Sicilië en is perfect voor het bakken van pizza’s. Door het harde materiaal trekt de warmte uitstekend in de steen, terwijl deze tegelijkertijd het vocht uit de pizzabodem absorbeert. Hierdoor is een knapperige bodem gegarandeerd. Naast pizza’s bereidt u op deze steen ook allerlei andere ovengerechten als broodjes of Flammkuchen. De steen is verankerd in een stevig RVS frame met 2 handvatten en u krijgt standaard een RVS pizzaschep meegeleverd.
Nu € 229
Info en Opties
Nu € 229
Specificaties
Artikelnummer 502743
EAN-Code 4260260930080
Gewicht 1.0000
Type accessoires Grills & Inzet
Afmetingen 49 x 35 cm
Interne code Nee
Merk Grillson
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Grillson Pizza set

Grillson Pizza set

€ 229,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal